Magyar szóbeli érettségin mennyi pontot kell elérni, hogy ne bukjak meg (szétbontva)?
Figyelt kérdés
Tehát ugye irodalom 25+nyelvtan 25 így jön ki. Na most 12% kell ahhoz, hogy átmenjek. Ez ilyen formában is rendben van? pl.: nyelvtan 8 pont irodalom 0 pont2013. jún. 18. 23:58
11/20 anonim válasza:
Nyugi, minden hülyét átrúgdosnak magyar szóbelin. Az iskolának is érdeke, hogy menj már onnan a francba, ne tököljenek veled még többet. :D
12/20 anonim válasza:
Nincs szétbontva, együtt értékelik.
13/20 anonim válasza:
Fog az menni
Olvasd át még egyszer a tételeket és meglátod,
jobb lesz mint gondolod
14/20 anonim válasza:
Ezzel ugyan így vagyok én is:D
Az életben a legutolsó dolog a magyar ami érdekel én is műszakira megyek tovább,baromira nem látom értelmét mért kell ezt a szart tanulnom
A gimimben még senki nem bukott meg magyar szóbeli miatt nem izgulok miatta
A kérdésedre válaszolva meg a 2 együtt számít,szoval ugy is lehet amit irtál példának
15/20 anonim válasza:
Együtt értékelnek. Tehát,ha pl., ha a magyar 4 pont és a nyelvtan 0, akkor is átmentél. :)
16/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Javítom magam: 6 pont, mert annyi kell szóbelin a ketteshez. 4 a nyelvből kell. na és azt mennyire nehéz megszerezni úgy hogy csak nyögdécselni tudom a tételek?
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül 45 pontos lett. Nyelvtant tanultam előtte való nap az irodalomra meg emlékeztem szó szerint óráról. Mondhatni meglepődtem, hogy ilyen jó vagyok :D
2013. jún. 22. 00:13
18/20 anonim válasza:
Nekem is megvolt,adtak egy csomó forrást és óráról is sok mindenre emlékeztem nem volt vészes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!