Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha informatika szakra fogok...

Ha informatika szakra fogok járni szakközépben, milyen óráim lesznek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy persze infó, matek és a 2 nyelv lesz ami fix, de arra vagyok kíváncsi, hogy például lesz kémiám? Vagy milyen tantárgyaim nem lesznek amik most 8.-ban voltak?
2013. jún. 18. 16:42
 1/2 reptoid ***** válasza:

Ugyanolyan tárgyaid lesznek, mint az összes többi középiskolásnak, max kicsit több infó, esetleg matekórád lesz.

Magyar, matek, töri, nyelvek, fizika, kémia, biosz, ének, rajz, infó, tesi, ilyesmik.

2013. jún. 18. 17:08
 2/2 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy 2 évig kémia, és biológia, aztán következő 2 évben pedig fizika, és rajz, ezen kívül pedig 4 évig volt: Magyar nyelvtan és irodalom, nyelv, matek, informatika, testnevelés, töri (1 évig volt heti 1 társadalomismeret és etika is, amit úgy tudom mindig töri tanár tanít, tehát tanártól függ - lehet, hogy törizni fogtok ezen az órán is), és sok-sok szakmai óra, amin programozást tanultunk.
2013. jún. 19. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!