Nektek is megfordult már a fejetekben, hogy vegyetek bizonyítványt?
Milyen fajtát?
Érettségi bizonyítványt vagy nyelvvizsgát?
Nem mert félek a börtöntől, és mit érnék vele ha sose voltam műtőasztal közelbe, meg mérnöki munkát se tudnék csinálni?
Az vehet bizonyítványt akinek mondjuk 4-es volt, és emiatt nem került be egy helyre, na ilyenkor ha csináltat egy 5ös átlagú bizonyítványt az még nem akkora bűn
De egy olyan szakmunkás sulit végzett ember, ne akarjon doktori diplomát :) ésszerű határok között kell maradni
21/F
Diplomához nyelvvizsga?
ott még meg tudom érteni mert van aki nagyon nehezen birkózik meg a nyelvtanulással vagy legalábbis rossz módszereket használ.
Eszembe jut néha, hogy ha megnyerném a lottót, lepénzelném az érintetteket, hogy
- ,,hello, kedves vizsgabizottság, adok fejenként egy százast nektek, ha 100%-os lesz a szóbelim"
- ,,új szakot akarok választani és kész, adok cserébe 500-at"
Szóval, ja szoktam ilyeneken gondolkodni. Venni amúgy nem vennék semmit, de nyelvvizsgáztatót szívesen lefizetnék a szent cél érdekében, ha pl nem valós nyelvtudásra, hanem csak pluszpontra van szükségem. Magamat ismerve úgyis rágyúrnék a valós tudásra is, de néha szorítanak a határidők. Szerintem ez manapság nem szégyen Magyarországon. Ha az orvosok kenőpénzt kérnek, a jogsit meg majdhogynem képtelenség megszerezni elsőre kenőpénz nélkül, akkor a tanárok lefizetése már igazán semmiség...
Nem.
És nem érdemes ilyet tenni. Nálunk volt egy hamis nyelvvizsgás botrány. Gondolom a gyerek sem gondolta ezt már olyan jó ötletnek, amikor megjelentek a lakásajtóban a rendőrök házkutatási paranccsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!