Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » NKE-KTK költségtérítéses...

NKE-KTK költségtérítéses ponthatár?

Figyelt kérdés
Szerintetek igazgatásszervező szakon ,hogy alakulnak majd a ponthatárok? Tudom ,hogy ezt így lehetetlen megjósolni én csak tippeket várok. Azt már elkönyveltem ,hogy 407 ponttal államira nem fogok beférni. De attól félek ,hogy a költségtérítéses képzés se fog összejönni.
2013. jún. 17. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:

A 407 pont szép eredmény..el sem tudom képzelni miért ne lenne elegendő költségtérítésesre!!

Én igazgatásszervező szakos vagyok, költségtérítéses, igaz vidéken. Mikor én felvételizem akkor költségtérítésesre 200!!!!!!!! ponttal be lehetett jutni.

2013. jún. 17. 09:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat. Én se tartom valószínűnek ,hogy a 407 pont ne lenne elég a költségtérítéses képzésre. De azért félek egy kicsit. Tavaly államin is csak 360 volt a ponthatár, de idén mártsak fele annyi hallgatót vesznek és mindenki 420-450 körüli ponthatárokról beszél(államin). És mivel nagyon ide szeretnék járni természetes ,hogy félek egy kicsit.
2013. jún. 17. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!