Szerintetek is könnyű a középszint érettségin?
előző:
Miért gondolod ezt, tapasztalataid??
Nagyon nehezen jegyzem meg a költők életét és az elemzéseket. A nyelvtant meg nagyon utálom. Addig volt értelme, amíg megtanultunk helyesen írni, de ez a sok száraz hülyeség, amit érettségin kérdeznek, teljesen értelmetlen.
A matek nagyon egyszerű középszinten.
A törit könnyen megjegyeztem mindig is, mert érdekelt, így a tételek nagy részét csak át kellett olvasgatnom. Ez sikerült nekem a legjobban, annak ellenére, hogy nem ezzel megyek tovább és nem is sokat tanultam rá.
Az angol egy vicc, szerintem ott mindenkinek 80 fölött kéne lenni minimum.
A matekom az eléggé jó lett 70% feletti. Törire sokat tanulok nagyon és naponta ismétlem, de nem tudom megmondani miért, késztetést érzek rá, talán amiatt hogy nehezebben tanulom de mégis érdekel. Ez kicsit ellentmondásos (de szerintem az oka hogy tisztelem a történelmet).
Irodalom az nekem tényleg nagyon nem megy...Vannak olyan tételek amelyeknél gőzöm nincs mit kéne majd mondanom...
Nyelvtan az fekszik. Magolós vagyok általában...
4-es, látod, szerintem meg a magyar borzalmasan egyszerű írásbelin és szóbelin is. Nekem a matek mindig okozott nehézséget, az érettségin sem volt ez másképp. Sajnos nem jó a logikám, magyarból viszont verhetetlen vagyok...
Abban viszont egyetértek veled, hogy az angolt mindenkinek min. 80 %-ra meg kéne tudni írnia... Múltkor a megtekintésnél előrehozott angolosok számolgatták mellettem, hogy mennyi kell nekik a 2-eshez szóbelivel együtt.... Szóval ez elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!