Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor derül ki a felvételi...

Mikor derül ki a felvételi ponthatár? (egyetemeknél)

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
július 24
2013. jún. 13. 10:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jún. 13. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van ehhez kapcsolódó kérdésem:

Mikor tudom meg, hogy mennyi pontom van összesen? A vizsgáim július 1. hetében lesznek.(Mesterképzésre felvételizek.)

2013. jún. 13. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem néhány nappal július 10 körül valahogy. Miután megnézted a pontjaidat, számold is ki magadnak őket, mert lehet majd leadni valamilyen kérelmet abban az estben, ha rosszul számolták ki. (elektronikusan)
2013. jún. 13. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:

én most voltam mesteren szóbelizni, és ott rögtön megmondták, hogy hány pontot kaptam

ez max 40 lehet

plussz az államvizsga jegyed megszorozva tízzel

2013. jún. 13. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:

5. válaszadó!

Ez a mesteri képzésre való pontszámítás, amit Te leírtál, egységes?

Nekem a diplomám minősítése Jó (4). Akkor már van 40 pontom? Majd ehhez jön még a szóbelin szerzett pont?

2013. jún. 13. 22:53
 7/8 A kérdező kommentje:
igen, ezt mindenütt így számolják mesteren
2013. jún. 15. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Ismét a 6. válaszadó vagyok.

Az alábbi leírás NEM veszi figyelembe sem az államvizsgára kapott jegyet, sem a diploma minősítését:

"Tanár-angoltanár, tanár-etikatanár, tanár-ember és társadalom műveltségterületi tanár, tanár-filozófiatanár, tanár-magyartanár, tanár-némettanár, tanár-történelemtanár, tanár-mérnöktanár (anyagmérnöki) mesterképzési szakok: a választott szakképzettséghez kapcsolódó felkészültség, a kötelező irodalom ismerete (40 pont), közoktatás aktuális problémái, pedagógiai-pszichológiai ismeretek (30 pont), általános műveltség (20 pont)."

Akkor itt csak az számít, hogy éppen akkor és ott mit produkál valaki?

Vagy melyik felel meg az államvizsga jegyre adott pontszámnak?

2013. jún. 16. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!