Mikor derül ki a felvételi ponthatár? (egyetemeknél)
Nekem is van ehhez kapcsolódó kérdésem:
Mikor tudom meg, hogy mennyi pontom van összesen? A vizsgáim július 1. hetében lesznek.(Mesterképzésre felvételizek.)
én most voltam mesteren szóbelizni, és ott rögtön megmondták, hogy hány pontot kaptam
ez max 40 lehet
plussz az államvizsga jegyed megszorozva tízzel
5. válaszadó!
Ez a mesteri képzésre való pontszámítás, amit Te leírtál, egységes?
Nekem a diplomám minősítése Jó (4). Akkor már van 40 pontom? Majd ehhez jön még a szóbelin szerzett pont?
Ismét a 6. válaszadó vagyok.
Az alábbi leírás NEM veszi figyelembe sem az államvizsgára kapott jegyet, sem a diploma minősítését:
"Tanár-angoltanár, tanár-etikatanár, tanár-ember és társadalom műveltségterületi tanár, tanár-filozófiatanár, tanár-magyartanár, tanár-némettanár, tanár-történelemtanár, tanár-mérnöktanár (anyagmérnöki) mesterképzési szakok: a választott szakképzettséghez kapcsolódó felkészültség, a kötelező irodalom ismerete (40 pont), közoktatás aktuális problémái, pedagógiai-pszichológiai ismeretek (30 pont), általános műveltség (20 pont)."
Akkor itt csak az számít, hogy éppen akkor és ott mit produkál valaki?
Vagy melyik felel meg az államvizsga jegyre adott pontszámnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!