Megüthet a tanár?

Figyelt kérdés
Azt kérte vigyem ki a tájékoztatóm én meg kb. 1 m-ről (nem több az biztos) odaejtettem az asztalára. ezért megüthet?

2013. jún. 11. 16:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
amiatt szerintem nem nagyon izgul, mert ez elég népszerű suli és régi a hírneve, nem tudnám egyedül bemocskolni, meg maugy it az egész tanári kar az ő barátaiból áll, és a jó tanárokat elküldik létszámcsökketnés miatt csak a haverjai maradnak
2013. jún. 11. 16:57
 12/22 A kérdező kommentje:
de hogy tudnám följelenteni? voltak akik látták nem is kevesen, de mind az osztálytársaim és simán letagadhatja, miért hinnének nekem a rendőrök??
2013. jún. 11. 17:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Feljelenteni csak akkor tudod ha van rá bizonyíték pl látszik az ütés egyébként sok mást nem de attól függetlenül meg lehet próbálni mert ha mondjuk 10 jó tanuló gyerek azt mondja hogy megütött akkor már a rendőr is átgondolja!
2013. jún. 11. 17:02
 14/22 A kérdező kommentje:
10en biztos látták, csak az a baj hogy az osztályomba egy jó tanuló van :D nem akarom följelenteni, csak ha az igazgató nem tesz semmit, mert már nagyon, nagyon elegem van ebből az emberből, egyébként egyszer ütött meg, az se volt olyan halálos, de azért ütés volt nem pofozgatás, és szerintem ha 5en bejönnek velem az igazgatóhoz, akkor hinnie kellene nekem, bár nála ki tudja
2013. jún. 11. 17:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, akkor elmondom, hogy megy ez, mert látom, sötétben tapogatóztok. Azt felejtsd el, hogy egyedül bemész az igazgatóhoz, mert jó eséllyel szóba se áll veled, vagy ha igen, esetleg ő is leken egyet, ha olyan tenyérbemászó képed van. És egyébként sem rögtön az igazgatóhoz rohangálunk. Úgy kezdődik, hogy édesanyád, édesapád bemegy fogaó órára az adott tanárhoz beszélgetni. Ha úgy látják, hogy tényleg zűrös az adott tanár, akkor lehet menni az oszifőnökhöz. De oda jobb, ha több szülő megy, mert ha csak a te őseid mennek, felmerül a gyanú, hogy veled van a baj. Ha több szülő fordul az oszifőnökhöz, valószínűleg intézkedni fog. Ha esetleg ez sem segít, akkor lehet felkeresni az igazgatót, természetesen több szülőnek közösen. Hosszú folyamat.
2013. jún. 11. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Menj le a helyi alvilágba egy 20 ezresért bárki agyonveri a kedvedért! :D
2013. jún. 11. 17:08
 17/22 A kérdező kommentje:

Év vége van, és változni fog az osztályfőnök. Pont ettől félek, hogy az igazgató azt fogja hinni, csak azért mondjuk mert haragszunk rá mert kirúgta az osztályfőnököt. Volt már ezzel a tanárral sok probléma, bár nem ilyen jellegű. Voltak bent az igazgatónál szülők, de ő azt mondta más még nem panaszkodott (hazudott, mert már más osztályoknál is volt ilyen) és megtesz amit tud. Ez volt kb. 1 hónapja, semmi sem történt. A szülőknek megvan a véleményük erről a tanárról, mert velük is hatalmas bunkó, és beszél össze-vissza, nem megy be fogadóórára, k*anyázik velünk, úgyhogy a hosszas folyamat már elkezdődött. Azért jött ez most, mert beírt nekem még két egyest csak azért, hogy megbuktathasson, és most betelt a pohár, ezért akarok az igazgatóhoz menni. Nem most ütött meg, 2-3 hónapja, de még mindenki aki látta emlékszik és hajlandó bizonyítani az igazgató előtt, ami már rövid időn belül a tanárnak elég sokadik panasza lenne, mind a szülők, mind a diákok felől. Nem az ütéssel van problémám, hanem amit előtte csinált, ez csak casus belli. Ha rendesen tanítani azt modom oké, de elegem van, három éve (bocsi de a legjobb szó) *opjuk a *aszt nála, mindenki utálja, a szülők is. De ők nem érzik át annyira mint mi, főleg mint most én. Nem hagyom, hogy tönkre tegye az életem mert arrogáns és bunkó. Valamit mindenképp tenni akarok, még idén, mert ez engem nem segít, sőt akadályoz a jövőbeni terveimben. Fontos lenne nekem az a tantárgy, de nem ösztönöz, nem tanít, nem azokat a jegyeket írja be amiket kapunk. Kinek lenne kedve így tanulni? Minek, úgysem azt írja be amit szereztél. Eddig eltűrtem, de most nagyon megharagudtam rá, hogy meg akar buktatni, és ha ő ilyen velem, akkor én miért ne legyek?

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült, de ki kellett adnom magamból ezeket.

2013. jún. 11. 17:20
 18/22 A kérdező kommentje:
köszi, de nem akarom megveretni, szeretem kultúráltan megoldani a dolgaim :))
2013. jún. 11. 17:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Milyen tárgyat tanít?
2013. jún. 11. 23:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2013. jún. 11. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!