Megüthet a tanár?
Év vége van, és változni fog az osztályfőnök. Pont ettől félek, hogy az igazgató azt fogja hinni, csak azért mondjuk mert haragszunk rá mert kirúgta az osztályfőnököt. Volt már ezzel a tanárral sok probléma, bár nem ilyen jellegű. Voltak bent az igazgatónál szülők, de ő azt mondta más még nem panaszkodott (hazudott, mert már más osztályoknál is volt ilyen) és megtesz amit tud. Ez volt kb. 1 hónapja, semmi sem történt. A szülőknek megvan a véleményük erről a tanárról, mert velük is hatalmas bunkó, és beszél össze-vissza, nem megy be fogadóórára, k*anyázik velünk, úgyhogy a hosszas folyamat már elkezdődött. Azért jött ez most, mert beírt nekem még két egyest csak azért, hogy megbuktathasson, és most betelt a pohár, ezért akarok az igazgatóhoz menni. Nem most ütött meg, 2-3 hónapja, de még mindenki aki látta emlékszik és hajlandó bizonyítani az igazgató előtt, ami már rövid időn belül a tanárnak elég sokadik panasza lenne, mind a szülők, mind a diákok felől. Nem az ütéssel van problémám, hanem amit előtte csinált, ez csak casus belli. Ha rendesen tanítani azt modom oké, de elegem van, három éve (bocsi de a legjobb szó) *opjuk a *aszt nála, mindenki utálja, a szülők is. De ők nem érzik át annyira mint mi, főleg mint most én. Nem hagyom, hogy tönkre tegye az életem mert arrogáns és bunkó. Valamit mindenképp tenni akarok, még idén, mert ez engem nem segít, sőt akadályoz a jövőbeni terveimben. Fontos lenne nekem az a tantárgy, de nem ösztönöz, nem tanít, nem azokat a jegyeket írja be amiket kapunk. Kinek lenne kedve így tanulni? Minek, úgysem azt írja be amit szereztél. Eddig eltűrtem, de most nagyon megharagudtam rá, hogy meg akar buktatni, és ha ő ilyen velem, akkor én miért ne legyek?
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült, de ki kellett adnom magamból ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!