Hogy sikerült az emelt biosz szóbeli?
Egy emelt szóbeli vizsgán hogyan került szóba, hogy ki hány tárgyból emeltezik? Nálam még azért is rám szóltak, mert elkezdtem felolvasni a kérdéseket. Közölték, hogy az nekik is megvan, ne ezzel húzzam az időt. Annak ellenére, hogy utánam csak 1 lány volt, mert annyira sokan nem jöttek el, tehát tudtunk volna beszélgetni, ha akarunk.
Az enyém jól sikerült, mert jó témát húztam. Azt nem éreztem igazságosnak, hogy a B feladatban el kellett sorolnom 5 betegséget, melyet a dohányzás vált ki és miért. Elsoroltam, mire az volt a reakció, hogy ezek nagyon súlyosak, olyat mondjak ,ami enyhébb. Miért? Ha az a feladat, hogy 5 betegség, akkor a tüdőrák, szájrák miért nem jó? Mind1, akkor még mondtam 1-2-t, de emiatt már vonhatnak le pontot. Ami viszont nem igazságos. A feladatot teljesítettem, azért mert ők nem úgy gondolták, hát istenem. Én sem úgy gondolom, hogy az ég kék, de ha egyszer az, akkor az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!