Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan tudom meg a szóbeli...

Hogyan tudom meg a szóbeli eredményét?

Figyelt kérdés
Ma szóbeliztem emelten (tavaly érettségiztem, idén ismételtem), hogyan fogom megtudni, hogy sikerült? Kiküldik a bizonyítványt?
2013. jún. 10. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az iskolában kellett volna megkérdezned. Nem hiszem, hogy postán küldenék ki a bizonyítványt, szerintem neked kell bemenned érte az iskolába. Én azt javaslom, hogy hívd fel az iskolát és érdeklődj utána.
2013. jún. 10. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát elvileg kaptál egy lapot, amin rajta volt, hogy hol fogsz emeltezni, melyik nap és hánykor. Azon van rajta, hogy az eredményedet mikor fogod megtudni.

Én is most emelteztem, két éve középszinteztem. A lapomon az van, hogy menjek 28-án X időben X suliba. Neked nincs meg a papír, amit postán kiküldtek neked?

2013. jún. 10. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Ó de köszönöm! Kisbetűs részben volt!
2013. jún. 10. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
És áradásul nincs is bizonyítvány, tanúsítványt kapsz.
2013. jún. 10. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaja, tanusítványt kapunk, azt kell majd elküldeni az oktatási hivatalnak dokumentumpótlás gyanánt.
2013. jún. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!