Megbuktathat a tanár 3.1-es átlagra?
Az a helyzet hogy az egész éves átlagom 3.1!
De sajnos a z utolsó TZ-m ami egyben az utolsó jegyem is 1-es lett!De ezzel az egyessel együtt 3.1 az átlagom!!
A tanár arra hivatkozik hogy egyessel évet nem zárunk és hogyha nem felelek megbuktat!Mit tegyek megbuktathat?
OFF: Ennyi idióta tanárt, komolyan mondom! 2,29-re állok egy tantárgyból (lényegtelen miből). Sosem volt az erősségem, csak 9.-ben, bár akkor is csak 4-es voltam belőle. Aztán szépen romlott az átlagom, ahogy nehezedett az anyag. Tavaly 1,82-re álltam az adott tantárgyból, és az osztályozó előtti órán a kettesért feleltetett a tanár utolsó héten. Idén jobb volt a helyzet. Ma mondta a tanár, hogy nem feleltet a jobb jegyért (azaz a kettesért, de könyörgöm! 2.0 felett vagyok!), nehogy lerontsam az átlagomat. A volt ig.helyettes fia 2,49-re áll, és ma felelt a 4-esért!!! Mellesleg a tanár megjegyezte, hogy nagyon 'túlkaptam', 'sok lesz' a 2,29-es átlag a tantárgyából...
ON: Szerintem egyáltalán nem buktathat meg 3.0 feletti átlagra, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!