Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megbuktathat a tanár 3.1-es...

Megbuktathat a tanár 3.1-es átlagra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy az egész éves átlagom 3.1!

De sajnos a z utolsó TZ-m ami egyben az utolsó jegyem is 1-es lett!De ezzel az egyessel együtt 3.1 az átlagom!!

A tanár arra hivatkozik hogy egyessel évet nem zárunk és hogyha nem felelek megbuktat!Mit tegyek megbuktathat?

2013. jún. 10. 14:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Biológia!
2013. jún. 10. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:

OFF: Ennyi idióta tanárt, komolyan mondom! 2,29-re állok egy tantárgyból (lényegtelen miből). Sosem volt az erősségem, csak 9.-ben, bár akkor is csak 4-es voltam belőle. Aztán szépen romlott az átlagom, ahogy nehezedett az anyag. Tavaly 1,82-re álltam az adott tantárgyból, és az osztályozó előtti órán a kettesért feleltetett a tanár utolsó héten. Idén jobb volt a helyzet. Ma mondta a tanár, hogy nem feleltet a jobb jegyért (azaz a kettesért, de könyörgöm! 2.0 felett vagyok!), nehogy lerontsam az átlagomat. A volt ig.helyettes fia 2,49-re áll, és ma felelt a 4-esért!!! Mellesleg a tanár megjegyezte, hogy nagyon 'túlkaptam', 'sok lesz' a 2,29-es átlag a tantárgyából...

ON: Szerintem egyáltalán nem buktathat meg 3.0 feletti átlagra, sőt!

2013. jún. 10. 19:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát jól van csak máshol nézem a kommenteket és ilyeneket írnak hogy megteheti meg ilyenek....úgyhogy bizonytalan vagyok!
2013. jún. 11. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
OFF: 12-es vagyok. Egy másik tantárgyam szintén necces. 1,79-re állok, ma írtam meg belőle az utolsó, 'sorsdöntő' dolgozatot. Csütörtökön lesz az osztályozókonferencia, jövőhét kedden a bizonyítványosztás. Addig nem fogom tudni, hogy megbuktam e vagy sem...
2013. jún. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!