Milyen a szegedi Tömörkény Gimnázium?
Vannak-e délutáni programok? Milyen a közösségi élet?
Van-e menza?
Milyen a légkör?
Èn a német kéttannyelvübe fogok járni. Tudja valaki, mennyi a heti óraszám a 0. évfolyamon?
Hogy érted, hogy egyszerü?
A tanításon kívül nem történik semmi? Tehát jó unalmas?
ÈS mit szeretsz benne a legjobban?
Fiú vagy vagy lány és hanyadikos, ha nem titok?
A menzáról mindenki rosszakat mond.
1. sport
2.tűrhető, de sok a "nagymenő"
3.egész jó
4.túl lehet élni
5. 18, ja és ha az első év húzós, akkor a 2. év pokol
A tanáraid és az osztálytársaid tényleg nagyon befolyásolnak abban, hogy hogy érzed magad. Én most vagyok elsős általános tagozaton, és nagyon imádom :D Kifogtam a legjobb tanárokat, a két legjobb osztályfőnököt (az egyik most ment el december végén, pici utódok miatt:3) és a legjobb osztálytársakat
Egyébként ne hallgass azokra az emberekre, akik lejáratják a sulit. Tavaly páran mondták nekem, hogy ne menjek a Tömörkénybe, mert borzalmasak a tanárok, az összes diák bunkó blablablabla, de szerencsére nem voltam olyan buta, hogy hallgassak rájuk :)
Délutáni programok nem igazán vannak, a suli programnaptárja szegényes, a diákok rendszerint az uccsó óra után tűznek haza. Év elején viszont létrejött egy teniszklub, az pozitívum.
Menza van, de ha pontozni kéne, 10/4.
A légkör barátságos, a "nagymenőkkel" nem kell foglalkozni, hiszen ők sem foglalkoznak veled és nincsenek primitív cikizések, mint az általánosba szokott lenni. Ide értelmes diákok járnak, akik kinőttek már ebből. Persze előfordul osztályon belüli csipkelődés, de nem vészes.
Itt önmagad lehetsz, kinyílhatsz, megmutathatod kii vagy valójában, mert az egyéniség a legfontosabb. Akkor leszel valaki, ha egyedi vagy.
Úgy tudom a kéttanon 19 vagy 13 óra német van egy héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!