Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a szegedi Tömörkény...

Milyen a szegedi Tömörkény Gimnázium?

Figyelt kérdés

Vannak-e délutáni programok? Milyen a közösségi élet?

Van-e menza?

Milyen a légkör?

Èn a német kéttannyelvübe fogok járni. Tudja valaki, mennyi a heti óraszám a 0. évfolyamon?

2013. jún. 8. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Viszonylag egyszerű iskola, a közösség a tanáraidtól és az osztálytársaidtól is függ. A menza ugyanolyan, mint az összes többi iskolában.
2013. jún. 8. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy egyszerü?

A tanításon kívül nem történik semmi? Tehát jó unalmas?

2013. jún. 8. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell belegebedni a tanulásba. Egyik volt osztálytársam nagyképűsködött mindig, hogy neki milyen kevés órája van, kitűnő tanuló, stb. Nekem meg közbe 9 és 10. osztályban 5 magyarom, 5 törim, 4 angolom, 4 franciám volt + még a sok töltelék, így volt napi 8-9 órám.
2013. jún. 9. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Német kéttanhoz kösd fel a gatyát! Én most végzek a Tömörkényben kéttanon, csak épp spanyolon, de látom hogy a németesekbe (osztály másik fele) tényleg "beleverték" azt amit kell. 0.-ban nincs olyan sok óra, nem túl megterhelő (nyelvi 19 van, összóraszámra már nem emlékszem), a 0. utáni évek viszont (szerintem) nehezebbek, mivel idegennyelven fogsz pl. törit tanulni. Menzáról nincs infóm. Délutáni programok nem igazán jellemzőek, de azért néha akadnak. Reméljük mire te odakerülsz már több lesz. Légkör? Hát osztályfüggő, de az egész sulira levetítve szerint okés :D
2013. jún. 12. 15:41
 5/9 anonim válasza:
A menza nem a kedvencem, egyébként imádom:D
2013. okt. 3. 21:37
 6/9 A kérdező kommentje:

ÈS mit szeretsz benne a legjobban?

Fiú vagy vagy lány és hanyadikos, ha nem titok?

A menzáról mindenki rosszakat mond.

2013. okt. 4. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:

1. sport

2.tűrhető, de sok a "nagymenő"

3.egész jó

4.túl lehet élni

5. 18, ja és ha az első év húzós, akkor a 2. év pokol

2013. dec. 22. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A tanáraid és az osztálytársaid tényleg nagyon befolyásolnak abban, hogy hogy érzed magad. Én most vagyok elsős általános tagozaton, és nagyon imádom :D Kifogtam a legjobb tanárokat, a két legjobb osztályfőnököt (az egyik most ment el december végén, pici utódok miatt:3) és a legjobb osztálytársakat

Egyébként ne hallgass azokra az emberekre, akik lejáratják a sulit. Tavaly páran mondták nekem, hogy ne menjek a Tömörkénybe, mert borzalmasak a tanárok, az összes diák bunkó blablablabla, de szerencsére nem voltam olyan buta, hogy hallgassak rájuk :)

2014. jan. 30. 19:15
 9/9 Queen06 válasza:

Délutáni programok nem igazán vannak, a suli programnaptárja szegényes, a diákok rendszerint az uccsó óra után tűznek haza. Év elején viszont létrejött egy teniszklub, az pozitívum.

Menza van, de ha pontozni kéne, 10/4.

A légkör barátságos, a "nagymenőkkel" nem kell foglalkozni, hiszen ők sem foglalkoznak veled és nincsenek primitív cikizések, mint az általánosba szokott lenni. Ide értelmes diákok járnak, akik kinőttek már ebből. Persze előfordul osztályon belüli csipkelődés, de nem vészes.

Itt önmagad lehetsz, kinyílhatsz, megmutathatod kii vagy valójában, mert az egyéniség a legfontosabb. Akkor leszel valaki, ha egyedi vagy.

Úgy tudom a kéttanon 19 vagy 13 óra német van egy héten.

2016. okt. 23. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!