Film színész de hogyan?
Sziasztok 17 vagyok.jövőre érettségizek és színész akarok lenni. Na már most film színész nem színházi de tudom hogy ezt összefoglalva tanulnám meg színész képzés néven.És ha tételezzük fel megkaptam ezt a papírt akkor innentől kezdve mehetnék pl. meghallgatásokra filmekbe ugye?
Vagy ha van mellé ugye felsőfokú angolom akkor mehetnék akár Amerikába/Angliába castingra ?
:)) Kedves 17 éves kérdező! Természetesen mehetsz castingra. Az tőled függ hogy milyen munkát vállalsz el majd. Ha annyira keresett leszel hogy válogathatsz hogy te csak filmszerepet vállalsz lehet. Magyarországon nem készül annyi film, hogy bármelyik már befutott színészt eltartson anyagilag. Amellett hogy valaki játszik filmekben, vannak színházi vagy szinkron szerepei, különben nem él meg.
Amerikában meg semmit sem ér a magyar diploma, ha ott szeretnél karriert, akkor ott ügynököt kell keresned. Aki közvetít téged a válogatásokra. Tök mindegy hogy van e diplomád vagy sem. Ott a tehetséged számít, meg hogy valaki lát e benned fantáziát aki szerepeket osztogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!