Ti is ma tudtátok meg az érettségi eredményeiteket? Milyen lett?
angol 82%
matek: passz
töri: 70%
magyar: 70%
info: 80%
emelt föci: 80%
viszlát ELTE :(
Matek: 92%
Magyar: 82%
Töri emelt: 83%
Infó: 76%
Angol közép: 87%, emelt: 81%
hát, én úgy számoltam ezekkel a pontokkal, hogy szóbelivel nem rontok, és nem is javítok, ez elég reális elképzelés. szóval igen, van esély arra, hogy max pontos szóbelikkel bekerülök, de az úgysem elérhető. elegem van :( pedig rohadt sok energiát belefektettem.. nyelvvizsgám meg nincsen, de látod a közép angol is csak 82%, szóbelivel sem annyival jobb, nem lett volna meg a nyelvvizsga.
445? gratulálok! Te hová jelentkeztél?
simán lehet 100%-os szóbeliket csinálni szerintem :D magyart, törit nagyon fel tudja húzni. év végi jegyeid milyenek?
köszi :D elte-alkalmazott matematikus. remélem nem emelkedik 100 ponttal :D
hát négyesnél nincs rosszabb, de zöme négyes sajnos. nagyon a duplázásra gyúrtam, ezért ájultam el az infotol, aminél sokkal jobbra számítottam (föci-info párossal akartam bejutni). már van egy 90%-os közép földrajzom, ott sikerült a maxpontos szóbeli, hát emeltnél ez szerintem nem túl reális. nade elteszem magam holnapra.
100 pontot biztos nem fog emelkedni :D gratulálok az eredményedhez, nameg kitartást a maradék szóbelidhez, nekem már nem sok van! hálistennek holnap lerántom a nagy ragtapaszt, úgy teszem el magam, hogy az anyag 30%-a ismeretlen...bármit húzhatok. szoríts kérlek.:) bár már mindegy. Szegedre még a középszintű föcifel is fölvesznek (bebiztosítottam magam), eltére meg maxpontos szóbelivel se szerintem..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!