Az érettségi megtekintése hogyan zajlik?
És ugye 4.-én lesz?
Nem tudom mire kell számítani, ilyenkor tanítás is van vagy csak a tanárok vannak bent?
Külön kell felkeresni a tanárokat vagy hogyan?
Hogyne, bezárják az iskolát értem és a kerületben senki nem mehet ki az utcára, mint az Ezeregyéjszakában, mikor a kalifa felesége fürdőbe ment.
Valószínűleg lesz egy terem, ahol a jegyző vagy az iskolatitkár megmutatja a dolgozatokat. Az összes tanár nem fog ott ülni egész nap ezért, ők dolgoznak közben.
Lesz majd egy terem, nálunk a könyvtár volt mert az részben külön épületben volt meg nagyobb is volt a hely. Ott ki lesznek pakolva az érettségik, beszélsz az egyik tanárral aki épp ott van, megmondod neki kivagy és megszeretnéd nézni az alkotásaid, ő odaadja és te átlapozhatod azokat, ennyi.
A tanárok nem lesznek ott, nekik ugye van más dolguk is, persze megeshet hogy 1-2 szaktanárodat biztos fogod ott látni éppen. Ha a szünetben mész be akkor van esély rá hogy belép valamelyik tanárod és akkor kérdezhetsz tőle ha valami nem oké szerinted. meg tudtommal aláíratnak veled egy papírt hogy megnézted, de én erre már nem emlékszem hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!