Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az érettségi megtekintése...

Az érettségi megtekintése hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

És ugye 4.-én lesz?

Nem tudom mire kell számítani, ilyenkor tanítás is van vagy csak a tanárok vannak bent?

Külön kell felkeresni a tanárokat vagy hogyan?

2013. jún. 2. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogyne, bezárják az iskolát értem és a kerületben senki nem mehet ki az utcára, mint az Ezeregyéjszakában, mikor a kalifa felesége fürdőbe ment.

Valószínűleg lesz egy terem, ahol a jegyző vagy az iskolatitkár megmutatja a dolgozatokat. Az összes tanár nem fog ott ülni egész nap ezért, ők dolgoznak közben.

2013. jún. 2. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Lesz majd egy terem, nálunk a könyvtár volt mert az részben külön épületben volt meg nagyobb is volt a hely. Ott ki lesznek pakolva az érettségik, beszélsz az egyik tanárral aki épp ott van, megmondod neki kivagy és megszeretnéd nézni az alkotásaid, ő odaadja és te átlapozhatod azokat, ennyi.

A tanárok nem lesznek ott, nekik ugye van más dolguk is, persze megeshet hogy 1-2 szaktanárodat biztos fogod ott látni éppen. Ha a szünetben mész be akkor van esély rá hogy belép valamelyik tanárod és akkor kérdezhetsz tőle ha valami nem oké szerinted. meg tudtommal aláíratnak veled egy papírt hogy megnézted, de én erre már nem emlékszem hogy volt.

2013. jún. 2. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ második :)
2013. jún. 2. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk ma volt a betekintés. Annyi történt, hogy amelyik dogára kíváncsiak voltunk, megkerestük -a tárgyat tanító- tanárainkat és ők megmutatták a feladatlapokat, valamint aláírattak velünk egy papírt arról, hogy a mai napon megtekintettük a dolgozatainkat. Szóval semmi extra nem történt, de lehet, hogy máshol nem így lesz, sőt a legtöbb helyen holnap lesznek megtekinthetők a dolgozatok. :)
2013. jún. 3. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, igen nálunk is ma volt és a tiétekéhez hasonló, őszintén elég kaotikus volt az egész. Van ahol jobban megoldották.
2013. jún. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!