Mit jelent az egyéni tanrend?
Egyéni tanrendet nem kapsz csak úgy. Komoly indok kell hozzá, pl. betegség miatt vagy egy hosszabb utazás, munka.
Ha nappalis vagy, a suli "elvárja", hogy nappal ott legyél. Szóval, egyéni tanrendet dékántól kell kérni, a tanárokkal kell tudatni, hogy ez és ez miatt te nem leszel mindig jelen. Vizsgázni ugyanúgy kell, ugyanazt követelik tőled is.
Levelezősöknek 2 hetente, vagy ritkábban vannak óráik, általában hétvégén (iskola válogatja). tartják a kapcsolatot a tanárokkal, vizsgáznak vizsgaidőszakban ugyanabból, amiből a nappalis és a távoktatásos is.
Távoktatáson egyáltalán nem kell bemenni, otthon tanulsz. Persze ha a tanárral megbeszéled, bemehetsz az előadásokra. Vizsgázol vizsgaidőszakban, félévente 2-3 alkalommal van előadás. Megkapod neten az anyagot, és tanulsz akkor, amikor ráérsz és kedved van
4. szerinted én mit írtam? Lehet egyéni tanrendet kérni, de meg kell indokolni...
Nem kell mindjárt lepontozni, előbb olvasd el, mert leírtam mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!