Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol tudok pótérettségizni?

Hol tudok pótérettségizni?

Figyelt kérdés
Hol tudok pótérettségizni,magyarból Csepelhez közel??:S
2013. máj. 27. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
miaz, hogy pótérettségizni?
2013. máj. 27. 14:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem sikerült az írásbelim magyarból és nem szeretnék még egy évet várni,ezért ősszel(októberben)mennék,de nem találok sehol Csepelhez vagy Csepelen közel sulit,ahol megtudnám írni,csinálni a magyart
2013. máj. 27. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy mi az, hogy pótérettségizni? Megbukik és újrapróbálkozik. Az a pótérettségi. Egyébként én nem tudom sajnos. Nem vagyok arrafelé jártas, de be kell egy középsuliba, vagy gimibe jelentkezni, hogy te érettségizni akarsz és ennyi.
2013. máj. 27. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
annak javítóérettségi a neve, ezért értetlenkedtem. amúgy az oktatási hivatalt ha felhívod, meg fogják tudni mondani.
2013. máj. 27. 14:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm..neten fent van száma?
2013. máj. 27. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben kérdést szeretne intézni az Oktatási Hivatal felé, kérjük, hogy kérdését az info@oh.gov.hu e-mail címre szíveskedjen eljuttatni!

Tisztelettel: Oktatási Hivatal

kicsit hasznosítsd már magad...

2013. máj. 27. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Valóban javítóérettségit lehet tenni. A jelentkezési tudnivalók itt vannak: [link]

E-mailben vagy telefonon is csak azt tudják válaszolni, ami ott le van írva.

Jelentkezni a kormányhivatalban vagy valamelyik iskolában lehet, de az őszi érettségit szervező iskolák listája csak júliusban kerül ki.

2013. máj. 27. 18:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. máj. 27. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg lesz adva pár suli, ahol lesz őszi érettségi. Ott majd egyikben jelentkezel.
2013. máj. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!