Óbudai egyetem vagy BGF? (kereskedelem és marketing) SOS
1.nek jelöltem a bgf-et, 2.nap az Óbudait, de most elbizonytalanodtam és még megváltoztathatom a sorrendet,, Melyik iskola a nehezebb/szívatósabb? Melyik iskola diplomája az elismertebb? Oktatás hol jobb?
(A bgf külkerére jelentkeztem mert csak oda lehetett mahyar szakra viszont úgy tudom a felét átrakják KVIK-re, nekem egyébként a Külker nagyon messze lenne :( Óbudai jóval közelebb, de persze nem feltétlen ez alapján szeretnék dönteni,, segítsetek már ott tanulók, vagy vélemény formálók.. :(
Corvinus-BGF-OE a sorrend általánosságban. A Corvinus azonban szertinem már csak a neve mögé bújik, az okatás színvonalában nincs sok különbség mint ahogy a diploma értéke is kb azonos.
Igen eredetileg a Külkerre kell jelentkezni aztán a jelentkezés után kb júni eleje közepén küldenek e-mailben egy levelet amire vissza kell írni hogy hova szeretnél menni. Nincs para ha te a KVIK-et jelölöd és mégis a Külkerre raknak (hamár ezt kétlem) mert akkor be kell telefonálni és átraknak a KVIK-re.
Én a Külkerre járok, és nem bántam meg hogy ezt választottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!