Hiányzás?
Elmegy.
Beteg szoktál lenni vagy mi?
Nekem akkoriba volt ennyi a hiányzásom mikor nagyon gyenge volt a szervezetem. /szept. végétől márc. végéig folyamatosan beteg voltam de csak akkor maradtam itthon ha annyira rosszul éreztem magam/
Aha, beteg szoktam lenni. Most is az vagyok. Tegnap óta itthon vagyok, de hnap már menni szeretnék, kibírom azt a kis időt. Ma is mentem volna, csak anya nem engedte.:(
De van aki sokkal többet hiányzik,mint én.Csak aggódtam,hogy nem-e sok,és hogy nem kell-e pótvizsgáznom. Szeptemberben alig kezdődött a suli,már beteg lettem:belázasodtam,pedig elhatároztam,hogy menni fogok,és nem hiányzom, de nem jött össze. Most is mindjárt június,és meg vagyok fázva,meg rosszul vagyok *-*
Nekem 10.-be 200 volt megbuktam de azért mert 3 tantárgyból csak 1-esem volt, pótvizsgán szintén megbuktam, második 10.-be megint volt 150, de akkor átengedtek :D 11.-be volt 200 körül megint de akkor is átmentem, 12-be meg kb 70 de az betegség volt mert volt egy 2 hetes arcüreggyulladásom, akkor már nem lógtam :D
tehát 92 óra az semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!