Arra nincs vmi törvény, hogy a tanár mindennap engem direkt feleltet mert bevan rágva rám?
Nagyon semmit sem tudsz csinálni sajnos és elég sok ilyen van. Engem pl. azért kezdett cseszegetni az ének és magyar tanár, mert kiiratkoztam az énekkarból. Egész addig nem hagyott békén, míg anyám be nem ment és nem közölte vele, hogy iskola után szolfézsra és zongorára járok egy zeneiskolába és Ő úgy gondolta, hogy bőven elég nekem ennyi extra zeneoktatás, úgyhogy legyen szíves és fogadja el, hogy NEM fogok még énekkarba is járni heti kétszer. Aztán békén hagyott.
Másik ilyen meg az volt, mikor megint csak be kellett menni, mikor az addig tesi ötös bátyus lerontott épp hogy kettesre, miután abbahagyta az iskolai csapatban a kézilabdázást, mert más sportra kezdett járni máshol.
Némelyik tanárt nem is értem, szerintem beteg az agyuk, vagy egy rakás szar az életük, hogy ez teszi őket boldoggá, hogy kicsesznek a gyerekkel, ha nem úgy ugrál, ahogy azt ők elképzelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!