Kollégiumba van olyan hogy lánnyal osztanak be egy szobába?
Figyelt kérdés
tehát mondjuk 4 személyes a szoba, és van 2 fiú két lány vagy vaalahogy 3 fiú 1 lány vagy akármi, de én vagyok egy fiú, és raknak be lányt is a szobámba, van ilyen? vagy ha kérjük akkor összeraknak minket lánnyal? vagy csak saját nemhez lehet váltogatni a szobatársakat?2013. máj. 20. 18:57
1/11 anonim válasza:
Ilyen nincs.Mindig a saját nemeddel lehetsz egy szobában.
2/11 A kérdező kommentje:
az kár... pedig jó lett volna ha van valami jó csaj
2013. máj. 20. 19:06
4/11 anonim válasza:
Hivatalosan nincs ilyen. Mi 3 fiú + 1 lány felállásban laktunk, a miénk volt a legtisztább szoba. :) Természetesen a lány csak szobatárs volt, semmi több, ezért működhetett normálisan.
5/11 A kérdező kommentje:
tehát akkor létezik ilyen hogy fiúk és akkor van egy lány köztük?
2013. máj. 20. 19:10
6/11 anonim válasza:
Főiskolán, diákotthonban már hallottam, hogy párok kérhették magukat közös szobába, de középiskolai kollégiumban még nem.
7/11 A kérdező kommentje:
hát én most megyek középiskolába, 8-os vagyok és jó lett volna ha van egy lány is köztünk, esetleg kettő, mert mondjuk esetleg meglátunk belőle valamit, meg ha így közelebben ismerkedünk egy lánnyal, szbatársként, akkor esetleg jobban megtudjuk hogy mire vágynak a lányok, meg ilyesmire gondoltam... mert elég nagy városba megyek most majd, Kiskunfélegyháza
2013. máj. 20. 19:14
8/11 anonim válasza:
Azért nem olyan hermetikusan zárják ma már el egymástól a két nemet:)) Régen még emeletenként is elszigetelték őket:)
Bejárhattok egymáshoz, közös konyha, ahol trécselhettek, ismerkedhettek.
Azért a lányok néha még egymástól is szégyellik magukat, nem hogy egy fiú -idegen, nem kedves:) - nézegesse őket öltözés közben.
9/11 anonim válasza:
Középsuliba biztos nem. Még egyetemen/főiskolán sem, kivéve ha külön kéritek (és ha el is fogadják :D)
Azért egy 14 éves csaj szempontjából kib.szás lenne.
10/11 anonim válasza:
Hatalmas gang-bang van láthatáron! A kanos kissrácnak köpni akar a gyíkja, és máris a könnyen becserkészhetőt keresi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!