Satsuky Hironoshy kérdése:
Ki megy a Premontrei Szent Norbert Gimnázium "c" osztályába, Gödöllőre?
Figyelt kérdés
Mivel nem írták ki a honlapra, szeretném megkeresni az osztálytársaimat, illetve párat már tudok, így én is tok mondani, ha valakit érdekel. :))2013. máj. 20. 17:08
2/12 A kérdező kommentje:
Nem... :))
Emelet angolos :DDD
Te is premis leszel?
2013. máj. 30. 17:00
3/12 anonim válasza:
Jelenlegi premisek is írhatnak?
4/12 A kérdező kommentje:
Persze :DD
2013. máj. 31. 17:06
5/12 anonim válasza:
Akkor mire vagy kíváncsi? Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, ha tudok.
6/12 A kérdező kommentje:
Fúú, ház főleg, olyanra h mit lehet csinálni XDDD
a többit már jobbára tom, de h mond az öltözködéshez sminkeléshez hogy viszonyulnak?
erre azért vok kíváncsi, mert pl nálunk nem lehet smink, se topp, se rövid gatya... :$ XDD
meg nem tod esetleg h a nyelv hogy lesz?
mert ugye azt írták h évfolyam szinten lesz a választás...
és akk mi lett végül? mien nyelv?
2013. jún. 1. 17:20
7/12 anonim válasza:
A nyelvválasztáshoz nem tudok hozzászólni, mivel "a" osztályba járok. Az öltözködésről röviden: hajfestésért általában szoktak szólni, de nem csinálnak belőle problémát, ha nem valami rikító színű hajad van. A körömfestésért nem hogy szólnak, de az iskolatitkárnál van aceton, és nem kémiai kísérletekre használják... Nadrág, szoknya: azt már elfogadják, ami legalább combközépig ér, de ha ennél rövidebb, akkor szólnak érte. Iskolai ünnepségekre egyenruhát kell felvenni, és egész nap egyenruhában kell lenni, nem szabad átöltözni.
8/12 A kérdező kommentje:
és a smink és a topp? XD
Köcce az eddigieket ;))
2013. jún. 3. 17:35
9/12 anonim válasza:
Általánosságban ha túl sok mindent mutat a ruhád, akkor rád szólnak, de szerintem nem túl szigorúak, bár én fiú vagyok, téged valószínűleg jobban érdekel az öltözködés. Általában tanártól függ, hogy ki mit enged meg - van olyan tanár, aki szeretné elérni, hogy lazítsanak a szabályokon, van olyan aki szinte semmit nem enged.
10/12 A kérdező kommentje:
Köcce :DDD
Am vmiért gondoltam, h fiú vagy ;))
Hanyadiba jársz?
2013. jún. 4. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!