Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki megy a Premontrei Szent...

Satsuky Hironoshy kérdése:

Ki megy a Premontrei Szent Norbert Gimnázium "c" osztályába, Gödöllőre?

Figyelt kérdés
Mivel nem írták ki a honlapra, szeretném megkeresni az osztálytársaimat, illetve párat már tudok, így én is tok mondani, ha valakit érdekel. :))
2013. máj. 20. 17:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
egyházzenész leszel? :)
2013. máj. 28. 22:57
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem... :))

Emelet angolos :DDD

Te is premis leszel?

2013. máj. 30. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Jelenlegi premisek is írhatnak?
2013. máj. 30. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Persze :DD
2013. máj. 31. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor mire vagy kíváncsi? Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, ha tudok.
2013. máj. 31. 17:37
 6/12 A kérdező kommentje:

Fúú, ház főleg, olyanra h mit lehet csinálni XDDD

a többit már jobbára tom, de h mond az öltözködéshez sminkeléshez hogy viszonyulnak?

erre azért vok kíváncsi, mert pl nálunk nem lehet smink, se topp, se rövid gatya... :$ XDD

meg nem tod esetleg h a nyelv hogy lesz?

mert ugye azt írták h évfolyam szinten lesz a választás...

és akk mi lett végül? mien nyelv?

2013. jún. 1. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:
A nyelvválasztáshoz nem tudok hozzászólni, mivel "a" osztályba járok. Az öltözködésről röviden: hajfestésért általában szoktak szólni, de nem csinálnak belőle problémát, ha nem valami rikító színű hajad van. A körömfestésért nem hogy szólnak, de az iskolatitkárnál van aceton, és nem kémiai kísérletekre használják... Nadrág, szoknya: azt már elfogadják, ami legalább combközépig ér, de ha ennél rövidebb, akkor szólnak érte. Iskolai ünnepségekre egyenruhát kell felvenni, és egész nap egyenruhában kell lenni, nem szabad átöltözni.
2013. jún. 2. 17:58
 8/12 A kérdező kommentje:

és a smink és a topp? XD

Köcce az eddigieket ;))

2013. jún. 3. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Általánosságban ha túl sok mindent mutat a ruhád, akkor rád szólnak, de szerintem nem túl szigorúak, bár én fiú vagyok, téged valószínűleg jobban érdekel az öltözködés. Általában tanártól függ, hogy ki mit enged meg - van olyan tanár, aki szeretné elérni, hogy lazítsanak a szabályokon, van olyan aki szinte semmit nem enged.
2013. jún. 3. 19:51
 10/12 A kérdező kommentje:

Köcce :DDD

Am vmiért gondoltam, h fiú vagy ;))

Hanyadiba jársz?

2013. jún. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!