Mi a véleményetek a Ring SZKI-ról?
Figyelt kérdés
Lakberendezőnek szeretnék tanulni, és nem sok OKJ-s sulit találtam, csak a Ring-et, az Athéné-t, és a Minerva-t.
Az Athéné-ről csak rosszat hallottam, így azt első körben kizártam. A Minervában csak 1 éves a képzés, ami szerintem alapfokú, és középfokút szeretnék. Tehát maradt a Ring, ami a honlap szerint elég jó, de csak negatív véleményeket olvastam. Aki esetleg ismeri a sulit, vagy a tanárok, az ottani oktatást, legyen már szíves és írjon le róla pár dolgot, mert még nem jártam ott, és nemsokára ideje döntenem, hogy hova jelentkezzem..
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
2013. máj. 20. 16:41
1/2 anonim válasza:
Én a grafikusra megyek. Nem olvastam túl jó dolgokat de azért benéztem, és elég kedvesek voltak. (Én majd egyetemre akarok továbbmenni jövőre azért ugrottam bele h lesz ami lesz)A beiratkozás is nagyon jól ment, segítőkészek voltak :D
2/2 anonim válasza:
én is a Ringbe fogok járni cukrász nappalira de semmi jót nem hallottam a suliról csak azt hogy lehúzósak tanítás nuku ,bár nagyon rendesek voltak beiratkozáskor ezeket a dolgokat csak utána tudtam meg,miután befizettem a 20 ezret egy tanévre :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!