Mikor van idén a középszintű szóbeli érettségi? Egy nap megy le 5 tárgy szóbelije? Vagy hogy van beosztva?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 17:37
11/14 anonim válasza:
Érdekesen tudod megköszönni a segítséget. Sajnálom, hogy időt pazaroltam rád.
12/14 A kérdező kommentje:
mit köszönjek meg az utolsó beírásod hangnemén?
2013. máj. 15. 08:25
13/14 anonim válasza:
Esetleg mondjuk a tegnap 19:00 órás hosszú és részletes válaszomat, hogy rád szántam az időt és megosztottam veled a tudásomat? De ha ezt értenéd, és lenne benned belső igény az ilyesmire, már megtetted volna akkor, így meg már úgyis értéktelen lenne. Arról meg nem én tehetek, hogy amit kétszer leírtam világosan, azt nem tudtad értelmezni. Na további kellemes beszólogatást, öröm az ilyen embereknek segíteni!
14/14 anonim válasza:
Na akkor. Szóbeli a következőkből lesz:
magyar irodalom,
magyar nyelvtan,
történelem,
nyelv
+ egy választott tantárgy
és hogyha matekból NEM éred el a 25%-ot, viszont eléred a 12-t, akkor abból is kell szóbelizned, de mint említettem az előbb, ha a 25%-od nincs meg, csak akkor kell belőle szóbelizni.
Igen, 1 nap pereg le minden. Egy hozzászóló már jól leírta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!