remélem meglesz a 45%. nekem nehéz volt.. tanulhattam volna rá többet de bizonyos okok miatt ez nem igen valósult meg.. volt benne 1-2 szívatós feladat szerintem :/
2013. máj. 14. 13:05
2/25 anonim válasza:
Többsége nekem igen. A kalciumos esszé jó volt, viszont az évgyűrűseket nem értem hogy gondolták.... XDXD Azt hittem azt is meg kell csinálni az elején és már el akartam futni. Volt még sejtosztódásos, hát az se nőtt a szívemhez, ráadásul a legtöbb pontot érte.
2013. máj. 14. 13:05
3/25 anonim válasza:
nálam is az előbb felsoroltak! :( orvosira készülök ez most nagyon betett nekem, holnap irom a kémia emeltet de ez a mai biosz nagyon elvette az önbizalmamat. Azt hittem hogy összehozom 80 pontosra..
2013. máj. 14. 13:39
4/25 anonim válasza:
első vagyok. detto így vagyok vele én is.. és most még bűvölöm kicsit a jó kis emelt kémiás könyvemet, hátha lesz belőle valami.. :)
gyógyszerészkarra készültem, de ennek már lőttek..
2013. máj. 14. 14:33
5/25 anonim válasza:
Én is gyógyszerész. De ahogy néztem a pontokat 400-410. Elég kb. mindkettőből 70%. Neked mennyi kellene?
2013. máj. 14. 14:36
6/25 anonim válasza:
Szintén gyógyszerész. Rengeteget tanultam rá, és ez olyan volt mintha direkt azokat a feladatokat válogatták ki volna amit kevésbé tudok... :( Ezt össze akartam hozni 85-90%osra, hogy kompenzálja majd a gyenge kémiát, mivel a próbaérettségieim ennyire sikerültek. Örülök ha meglesz a 60% max szóbelivel, ami lehetetlen. Ezek szerint akkor nekem is lőttek, feltéve ha nem szúrta el az egész ország...
2013. máj. 14. 19:18
7/25 anonim válasza:
Ugyan. Gyógyszerészre elég kb. két 60-65%-os, ha jó az évvégi eredményed, meg az érettségi átlagod. Ne keseredj el:) Biztos meglesz. Idén mindenki pontcsökkenést jósol.
2013. máj. 14. 19:21
8/25 anonim válasza:
Ez a baj nálam is! azt hittem hogy szuperül fog sikerülni hogy én is kihúzom a gyenge kémiát, minden sza*ságot megtanultam, olyan dolgokkal kibővitve amik nincsenek a követelményrendszerben, pl szaporodásnál az ikerterhességet, iker-iker transzfúziós szindrómát stb...
kémia irásbelin össze kellene szednem 70 pontot.. szerintetek ha tudok számolni összehozható? az mondjuk legyen 40 pont..30-t meg innen onnan összekuporgatok... :P Valóban mindenki a pontszám csökkenésről beszél, de ugyanakkor az orvosin is volt keretszám csökkentés ami azt jelenti hogy idén 1100 férőhely van, tavaly 1800 volt :S Osztottam szoroztam és fogalmam sincs mennyi pont kell idén :(
2013. máj. 14. 19:32
9/25 anonim válasza:
Szerintem össze lehet. A biológiád ilyen rossz lett?
2013. máj. 14. 19:39
10/25 anonim válasza:
az a helyzet hogy fogalmam sincs :P mások már alig várják hogy holnap nyilvánosságra hozzák a javitókulcsot, én meg hogy öszinte legyek, a teszt felénél nem emlékszem hogy milyen válaszokat adtam, a felét tudtam a másik felét meg tippelgettem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!