Ementapihet kérdése:
Hogy nézhet ki egy szóbeli felvételi?
Figyelt kérdés
Én egy külföldi magyar vagyok aki a közép iskolát Magyarországon szeretném folytatni de csak a rendkívüli felvételin vehetek részt, eddig úgy volt hogy írásban fogok felvételizni de időközben meg változott így szóban fogok ,abszolút nincs fogalmam hogy néz ki a legapróbb dolgot se max. hogy szoba mondanom kell valamit.2013. máj. 12. 12:06
1/4 florabell válasza:
Valószínűleg főként rólad fognak kérdezni pl. miért pont azt a sulit választpttad (ez nagyon gyakori) de család, hobbi, simán "mesélj magadról" is lehet. Emellett valószínűleg megpróbálják feltérképezni, hol tartotok a főbb tárgyakból, illetve te magad mennyire vagy képben. Pl. nekem feladatot kellett oldanom matekból, magyarból pedig beszélnem arról, amit utoljára vettünk, meg mondatot elemeznem, szövegrészletet felolvasni, meg rövid angol beszélgetés. De nagyon a sulin múlik. Valószínűleg azt is nézik, mennyire látszol igyekvőnek, szorgalmasnak, intelligensnek, nem feltétlenül a tárgyi tudás számít, inkább a hozzáállás. Szóval pl. az udvarias viselkedés nyilván jó pont :)
2/4 anonim válasza:
Igazából attól függ,melyik suliba jelentkeztél. Van ahol magadról kérdeznek, van ahol feladatokat kell megoldanod.
Sok Sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kár hogy a felvételi előtt nem tudtam elolvasni mert pont ahogy leírtad pont úgy nézett ki és épp ma kaptam a levelet hogy felvettek.
2013. máj. 15. 21:28
4/4 florabell válasza:
Akkor azért nem akkora baj, hogy nem olvastad :) Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!