Nem értem, végülis miért hisztiznek egyesek a létszámcsökkentések ellen?
Figyelt kérdés
Nézzük logikusan a dolgot: annyi szabad bölcsészre, andragógusra, meg hasonló kamuszakosra messze nincs szükség, mint amennyien az utóbbi években végeztek. Most már mindenhol lett ingyenes hely. Akkor nem értem én, mi is a gond? Egyesek egyszerűen nem értik meg, hogy nem kell évente több ezer új diplomás analfabéta, miközben egy valamire való ácsot, kőművest, burkolót lassan alig találunk.2013. máj. 10. 00:02
1/2 anonim válasza:
Sokszor volt már erről szó, keress vissza mondjuk a keretszámok kifejezésre.
2/2 anonim válasza:
A létszámcsökkentéssel nem is lenne gond, inkább a módja a problémás. Egyik évről a másikra és ezzel nem egy ember álmát teszik tönkre, plusz az ország legnagyobb egyetemei a csőd szélére kerülnek (pedig közülük kettő a világ legjobb 500 egyetemében is benne vannak).
Amúgy most azért, de ha valaki nem akar kőműves lenni, hanem inkább elmenne egy nyelvszakra (mert az érdekli), akkor az miért gáz?
Szerintem is olvass vissza, mert erről már ezeregy kérdés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!