27 évesen még továbbtanulni szerintetek hülyeség?
Figyelt kérdés
Van már 2 diplomám , szeretek tanulni, eddig jól ment eddig a levelező munka mellett is. csak azért kérdezem, m egyszerűen ebből a sulis életmódból nem tudok kiszakadni, tudom furcsa XD XD De olyan jó műveltnek lenni meg új dolgokba belekezdeni.
Sokan leszólnak emiatt.
2009. szept. 30. 08:49
1/8 anonim válasza:
Én 24vagyok, most kezdtem a fősulit, de nagyon sok 27éves is tanul, ha megengedheted magadnak akkor tanulj, ez miatt meg hülye aki leszól. Inkább irigyek:)
2/8 anonim válasza:
Nagyon jól teszed, az agyadat frissen kell tartani és bármelyik végzettséged jól jöhet munkavállaláskor.
3/8 anonim válasza:
27 éves vagyok, most kezdem a jogon a másoddiplomát.
Édesapám 56 éves, most kezdi el az első diplomáját.
Tanulni soha nem késő, ha érzel hozzá elég erőt és kitartást. Nyilván munka mellett elég sok kell hozzá.
4/8 anonim válasza:
Ha dolgozol mellette tisztességesen,akkor semmi gond nincsen vele,akkor becsülni kell a kitartásodat,de ha 27 évesen tanulsz tovább és még mindig anyukádék tartanak el az elég gáz, és megérthető,hogy leszólnak.
5/8 anonim válasza:
sokan tanulnak harminchoz közeledve és afölött is. Nem kell szégyellni. ha anyagilag bírod, akkor csakis a te dolgod. Én távoktatáson tanulok, nálunk is vegyes a kép :) bár sokan csak azért tanulnak, hogy meglegyen a papír, amivel tovább dolgozhatnak, de szerintem ez teljesen mindegy. Tanulnak, veszik a fáradságot, nyelvet is tanulnak. Egyáltalán nem hülyeség. Mondjuk nekem 1 diploma elég lesz, én majd csak nyelveket fogok tanulni a későbbiekben :)
6/8 anonim válasza:
Nappalin most vagyok másodéves, és van egy pár 30 feletti csoporttársam:)
7/8 anonim válasza:
28 vagyok és most kezdtem a fősulit nappalin.
8/8 anonim válasza:
28 vagyok,és most kezdtem el érettségire tanulni.Soha nem késő tanulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!