Na hogy sikerültek eddig az érettségik? Jobbak vagy rosszabbak lettek, mint az előzők?
Hát eddig
matek közép 92%
magyar közép 80-85%
töri közép 66%
meg holnap lesz német emeltem, remélem 90% felett lesz
nekem is lesz holnap német emelt, de csak dísznek megyek oda leginkább:D
szerinted mit nézzek még gyorsan át, ha 60% a cél?
Magyar közép: nem lett a legjobb olyan 70-80% közötti, de jön hozzá még a szóbeli, ami nagyot dob majd rajta
Matek közép: olyan 30%-ban reménykedek, az az szmei határ, nem mernék szóbelizni a matek tanáromnál :D (gráffal pl. érettségi előtt egy héttel az egyik feladatban találkoztam először)
Töri emelt: az első feladatrész olyan 60-70%-os, ehhez jönnek az esszék, ami hasonló, a szóbelin még nyomhatok rajta. 70% a célom
Angol közép: szerintem az eddigi legkönnyebb, minimum 80%-os. A szóbelim meg nagyon jó lesz, meg ha van nyelvvizsgám, akkor már muszáj lenne jónak lennie. :D
Francia közép: még másfél hét, eléggé félek tőle, de még van időm kicsit csiszolni magamon
Magyar: 65-75%
Matek: 70-73%
Töri: 60-65%
Angol: előrehozottan: közép: 97 %
emelt: 93 %
Orosz: emelt: 80%
Írásbelire semmit nem tanultam. Szóbelire fogok, szóval azzal még felhúzom valamennyire remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!