Háy %-ra tippeled a töridet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 22:37
1/17 A kérdező kommentje:
bocsi, tehát HÁNY* :D
2013. máj. 8. 22:37
2/17 anonim válasza:
hát az első része olyan 75% körüli, a második meg majd kiderül :D
3/17 A kérdező kommentje:
ja, az nekem 70%, marhára remélem, hogy az esszék maxpontosok :@
2013. máj. 8. 22:40
4/17 anonim válasza:
A második vagyok, hát én a max pontot ha nem is remélem, de egy 70-80%-ot talán, volt aminek a nagy részét a forrásból írtam ki, a helyesírást viszont direkt átnéztem a végén, mert az is pont... :D Igazából nekem a töri nem is fontos, egy mukkot nem tanultam rá, az emelt matekom olyan 85% körül van, a magyarom szövegértés része olyan 90% körül, és írtam 3 és fél oldal esszét, meg van már előrehozottban egy 83%-os emelt infóm, és egy 94%-os közép angol. így nem gáz, már szinte most fel vagyok véve :)
5/17 anonim válasza:
Első része kb. 75-78% ha kegyes vagyok magamhoz. :D Esszét viszont életemben először most írtam ('remek' volt a töri tanárom), úgyhogy nem tudom, hogyan sikerült. Remélem az se rossz, a szóbeli tételek pedig már írásbelire megtanultam (esszéknél jól is jött), úgyhogy azzal még felhúzom majd ötösre. :D
6/17 anonim válasza:
70-80 emelt matek meg 80? :D úr isten hova jöttem? Stréber gyik ez? :D
7/17 anonim válasza:
itt gyk-n mindenkinek 80-90 vagy 90+ -os érettségijei vannak
és aztán a pontszáma természetesen 420 fölött van
nos, hogy ne keseredj el nekem ilyen lett az érettségi:
magyar 91
matek 72
töri 80
angol 46
emelt kémia 39
8/17 anonim válasza:
ja, aztán csináltam még egy szintemelő magyart, az 89 lett
9/17 anonim válasza:
a 2. vagyok szintén, és nyugodj meg, nem vagyok egy stréber gyík :D az emelt matekra előtt megoldottam 2! előző évi matek feladatsort, meg mellette spec.matekra jártam 4 évig :D ez annyiból állt, hogy a heti 1 óra tanulást soknak mondanám :D törire és irodalomra egy szót sem tanultam.
10/17 anonim válasza:
reményeim szerint
magyar emelt: 85 %
matek: 26 %
töri: 68 %
angol közép: 95 %
francia emelt: 70 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!