ELTE IK-ra jelentkeztem, hiba volt?
Figyelt kérdés
... parázok hogy felvesznek-e. Matek érettségit picit elcsesztem, olyan 70-75% körülire tippelném (lehet, hogy rosszabb lesz pár ponttal, de sokkal nem), infó még messze van, abból szerintem egy 80-90%ot össze tudok hozni. Tanulmányi eredményeim nem voltak jók (2-3 és pár 4es), az eszem viszont jó, ezért a duplázósra mentem rá. Középfokú angol nyelvvizsga + emelt angol érettségivel (az emelt érettségiért kapok majd plusz pontot?) mekkora az esélye bekerülni ilyen "rosszul" sikerült érettségivel? Csak mert azt néztem, hogy 2011ben 329 pont kellett és 700-ból 500at vettek fel, tavaly meg már csak 307 vagy hány pont kellett. Idén nőtt/csökkent szerintetek a pont, illetve a férőhelyek száma?#ELTE_IK
2013. máj. 8. 16:06
1/9 anonim válasza:
a nyelv nem felvételitárgy, így nem kapsz +50 pontot ik-n, de nyelvvizsgáért kapsz.
ha 75% a matekod, akkor 150 pontot viszel, info 90%-ért pedgig 180-at, az már 330, és erre jön a nyelvvizsga, 358 pont, ezzel már van remény bekerülni.:)
2/9 anonim válasza:
ja, a férőhelyek számát meg tudod nézni a felvin! illetve azt is megnézheted, hányan jelentkeztek!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Remélem összejön a 90es infó, mert ha nem akkor elég necces lesz :\
2013. máj. 8. 16:51
4/9 anonim válasza:
Utolsó: pontosan hol tudom megnézni a férőhelyek számát? vagy ponthatárokat, én nem találtam még ilyet
5/9 anonim válasza:
a férőhelyek számát a szakkeresőben, rákeresel arra, amire te szeretnél menni, rákattintasz az adott intézményre, és ottlesz.
meg van olyan is, hogy előző évek statisztikái, a "ponthatárok, rangsor" menüpont alatt!
linkelni sajnos nem tudok.
6/9 anonim válasza:
énis 90-es infóra gyúrok, és még nem tartok sehol.... nekem elte ttk-hoz kell.
7/9 A kérdező kommentje:
na tök jól sikerült az infó, remélem meglesz a 90%:D
2013. máj. 23. 11:48
8/9 anonim válasza:
nekem 85% küröl lesz, de majd szóbelivel cseppet felrántom:D gratulálok!
9/9 A kérdező kommentje:
én is, aztán hajrá! meglesz, nem olyan nehéz! :)
2013. máj. 23. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!