Matek érettségi! Szerintetek is egy katasztrófa volt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 14:12
3/11 anonim válasza:
Majd megmondom, miután megtudom, milyen lett az enyém :D
Azért tudtam dolgokat, csak az első részben frászt kaptam a két függvényes feladattól, meg attól a gömböstől. Azokat egyszerűen nem vágtam :D
A legelején egyébként nagyon paráztam, alig mertem kinyitni a feladatsort, de aztán az első feladat az a halmazos volt, aminek is nagyon megörültem.
Kettes azért meglesz szerintem, én meg nem is akarok többet, az az igazság :)
4/11 anonim válasza:
Angol nyelven írtam, szerintem annyira nem volt vészes(középszint), aztán majd úgyis kiderül :)
5/11 anonim válasza:
Pedig a függvényes volt a legkönnyebb! :D Amúgy tényleg nehéz volt...
6/11 anonim válasza:
Én rosszabbra számítottam. A gráfos nevetséges volt. Múlt érettségikben 2 pontért kellett ilyet csinálni, mostmeg 10-et kapunk érte. :D
7/11 anonim válasza:
Én voltam katasztrófa hogy a második részt tök szépen megírtam..az elsőt meg elrontottam rendesen..
8/11 anonim válasza:
Az első részből 25 pontom lett, de a másodikból is csak körülbelül 30, szóval nem hiszem, hogy meglesz a négyes. :/
10/11 anonim válasza:
A negyedik vagyok, közben megnéztem a megoldókulcsot, örülök, ha a 90% meglesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!