Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik az Apáczaiba mentek idén...

Akik az Apáczaiba mentek idén vagy azelőtt válaszolnának? De nem csak ők. Azok akik már vettek részt rendkívüli felvételi eljáráson válaszolnának?

Figyelt kérdés

Én most kaptam egy papírt az Apáczai Csere jános gimnáziumból hogy "a biológia tagozatra (ide felvételiztem eredetileg) a helyhiány miatt nem nyert felvételt,de az általános tantervű osztályba még lehetséges".

És mi persze azonnal visszaírtunk hogy "kérjük a felvételi erljárást".

A kérdésem az lenne hogy aki már volt ilyen eljáráson annak mi a véleménye?

Iletve aki az Apáczai gimmnázium általános tagozatára jelentkezett az el tudná mondani a tapasztalatait a szóbeliről?Mert feltételeztem itt is egy szóbeli lesz.

Én már voltam szóbelin az Apáczaiban egyszer bioszból,ott csak biológia volt.Nem tudom hogy mi van az általános tagozaton?Ott főleg az elbeszélgetésre építenek?Vagy ugyan úgy mint a központi írásbelin matek/magyar?Netán mindenből össze vissza?

2013. máj. 6. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2015. jan. 17. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Mennyi pontod volt?
2015. jan. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!