Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan legyek sherlock?

Hogyan legyek sherlock?

Figyelt kérdés
olyan munkát szeretnék mint sherlock holmes valami bűnügyi tanácsado , ehhez milyen suliba kéne járnom ?
2013. máj. 6. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak valami erős gimnáziumba
2013. máj. 6. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:

én egy szakközépbe gondoltam info szakra , (FIGYEREM ! NEM SZAKMUNKÁS KÉPZŐ HANEM SZAKKÖZÉT-BE )

EZ A TERV MENNYIRE JO ?

2013. máj. 7. 19:39
 3/6 anonim válasza:
Vegezd el a KROMINALISZTIKAT!
2013. máj. 10. 08:12
 4/6 anonim válasza:
bocs....kriminalisztikat.
2013. máj. 10. 08:13
 5/6 *Sherlock* válasza:
Ja,azt mindenképp végezd el.Én elolvastam minden SH könyvet,de nagyon meglepődtem,mert jóformán ugyanazokat a dolgokat csinálom/tam mint ő,közben nem is tudtam róla:imádom a kémiát,nyolc éve hegedülök(szerintem jól),öt éve vívok,és egy évet bokszoltam is,köztünk apró külömbség,hogy én tudom,hogy a Föld a Nap körül forog,lány vagyok,és nem annyi idős.És nem nyomozónak készülök,hanem bűnügyi patológusnak.Szóval szerintem valami bioszos-kémiásra mindenképp menj,és jó,ha konyítasz valamit az infóhoz(manapság ez mindenhez kell.)
2013. máj. 25. 15:12
 6/6 anonim válasza:
Nem rosszindulatból mondom, de attól még, hogy olyan akarsz lenni, nem biztos, hogy olyan is leszel, mint ő. Ez ugyanolyan gyermeteg ábránd, mint az, amikor az ötéves kislány híres balerina, az ötéves kisfiú pedig űrhajós akar lenni. A világért sem szeretnélek elkeseríteni, de kicsi rá az esély, hogy neked sikerülni fog. Jobb, ha megpróbálkozol megbarátkozni a gondolattal.
2013. jún. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!