SOS! Kérdés a mai (középszintű) magyar érettségivel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az 5.feladatnál, a táblázatnál én oda írtam, ahol ilyen vonalak voltak, mivel azt hittem, azért van ott, hogy arra írjunk. de mint kiderült, nem oda kellett volna, hanem oda pont nem. ez volt még valakinél probléma, hallottatok ilyenről? akkor ez most ilyen -7pont? :D (mivel a pontozott részekre írtam, az egyértelmű volt.) légyszi ne röhögjetek ki. köszi!2013. máj. 6. 13:27
11/14 anonim válasza:
Azért érdekel, hogy ha az üres, amiben van egy vonal, akkor az, amiben nincs, minek számít?
Én is érettségiztem, persze, vizsgadrukk, na de azért ez egyértelműnek tűnik...
12/14 anonim válasza:
Azért nem volt egyértelmű, mert egy nyomorult kihúzás nem 5 centi, hanem egy kis vonalka! (Írom ezt úgy, hogy nekem jó lett az a feladat.)
13/14 anonim válasza:
Végül is igaz, de én továbbra is azt mondom, hogy nem volt egészen világos. Végül azért jöttem rá, mert pl. amikor még csak sírni tud egy kisgyerek, az nyilván semmiféle szóelemet nem fog használni, aztán néztem, hogy ja ki is van húzva.
De úgy sokkal érthetőbb lett volna, ha x van azokban részekben, ahová nem kell írni, vagy egyszerűen odaírják a feladathoz, hogy az áthúzott rublikába nem kell írni semmit.
Vagy ez ilyen beugratós rejtett szöveg értelemzés volt (feladat a feladatban)? :D
14/14 anonim válasza:
" ha x van azokban részekben, "
Ááá... azt túl egyszerű lett volna, tudod... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!