Ha tavaly megbuktam az érettségin mert nem tudtam minden tantárgyból megcsinálni a 25 százalékot akkor létezik az hogy ha jövőre megpróbálom akkor sikerül elérnem 40 százalékot és lesz érettségim?
Figyelt kérdés
idén még csak 30 százalék lenne a követelmény de most nincs lehetőségem ujra megpróbálni mivel nekem már fizetős lenne és most nincs rá pénzem meg most amugy is tanfolyamra szeretnék menni h legalább egy szakmám legyen ráadásul tanfolyamon még támogatnak is ha munkaügyin keresztül végzem el na mindegy a lényeg h csak jövöre tudom megprobálni amikor már 40 százalék lesz a követelmény szerintetek lehetséges h jövore átmegyek? ha keresek egy magántanárt esetleg? vagy végezzem el a tanfolyamot és elégedjek meg egy szakmával? ti mit gondoltok érdemes erőltetni az érettségit vagy egy szakma is elég az elhelyezkedéshez?2013. máj. 3. 10:18
21/22 anonim válasza:
A tévében sok mindent lehet látni, de az érettségit kormányrendelet szabályozza, azt el lehet olvasni, 100/1997 a száma, az beszél, a többi népmese. Ahogy mondtam, 25% idén is, jövőre is. Az értékelést a kormányrendelet és nem kétes tévéműsorok alapján végzik.
22/22 A kérdező kommentje:
hát figyu remélem igazad van örülnék neki mert akkor nagyobb esélyem lenne átmenni.
2013. máj. 3. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!