Milyen a kollégium?
-hány szobás?
-van ott fürdőszoba?
-milyen a kaja?
-van ott konyha?
-élmények?
-kötődtek szoros barátságok?
-hogy oldjátok meg a tisztálkodást, fürdést, vécézést?
Középiskola? Főiskola?
Mondjuk a van-e fürdőszoba és hogyan oldjátok meg a tisztálkodást, vécézést kérdéssel nehezen tudok mit kezdeni. Mit gondolsz? Kimégy az épület mögé és leguggolsz? Fürdés meg akkor van, ha esik az eső?
Hány szobás? Nem hány fő fér egy szobába? Ahova én megyek ott 2-4 fős szobák vannak. A kollégium maga koedukált, de nem lehetnek lányok és fiúk egy szobában.
Nálunk a lányoknak külön-külön van a szobájukhoz mosdó. Egész jó állapotú, de azért ne gondolj valami full extrásra :) A fiúknak nem tudom pontosan hogy és hol vannak a fürdők, de nekik nincs külön a szobájukhoz.
Én csak szeptembertől fogok itt lakni, tehát a kajáról nem tudok nyilatkozni. Bár nem hiszem, hogy valami sz@rt tesznek majd elénk. És amint láttam az ebédlőt: elég tiszta, rendezett hely.
Biztos lesznek összeveszések/ összebarátkozások egy koleszban, bárhova mész. Nálunk elmondták, hogy a szobatárscsere is megoldható, ha szükséges. Meg nyilván eg koleszba azért mész, mert a sulijában szeretnél tanulni meg minden... és nem azért mert tíz percre laksz onnan. Tehát gondolom a tanulásról is bőven fog szólni a dolog, és ha nem teljesítesz egy bizonyos átlagot, tanulószobába kerülsz. Vannak szabályok is stb., tehát nem úgy jársz-kelsz ott, mintha otthon lennél. Úgy tudom sok lesz a betartandó időpont: ekkor kelsz, reggelizel, ebédelsz, tanulsz, eddig lehetsz kint stb.
A zuhanyzást is biztos jól meg lehet beszélni, hogy mikor ki jön, ki zuhanyzik először. Egyébként lehet vinni nagyon sok saját dolgot is, csak helyet kell neki találnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!