Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pesten a Giorgio Perlasca...

Pesten a Giorgio Perlasca szakközépiskolában sok a cigány (bocsányat a kofejezésért)?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb az osztály fele :( Ismerősöm oda járt, van aki terhesen is bejárt csaj, de állítólag ezek akarnak tanulni, nem olyan balhézósok...Persze ez is embertől függ, ki tudja a mostani csapat milyen lesz.
2013. máj. 2. 18:30
 2/5 anonim válasza:
100%
Hát nem tudom,hogy most mi van,de anno az jó suli volt,az osztályom átlaga 4,5volt!Jobb tanulokat vették fel oda,na meg az általános iskolai cigány osztálytársamat,a felvételije alapján nem került be,szar tanuló volt,de aztán virították a lóvét!egyébként rajta kívül nem sok cigányra emlékszem,balhésak meg nem is voltak ott
2013. máj. 2. 22:00
 3/5 anonim válasza:
100%
Hát, én most oda járok. Cigány nincs sok igazából, nálunk 3 van 33-ból, tehát olyan átlagos mennyiség. A többi osztályban talán kicsivel több van, de ott sincs több 30-ból 6-7-nél, és igazából én egy csomót kedvelek is közülük. Jegyek szempontjából, elég hülyék járnak oda, de lehet csak azért érzem így mert én erős általánosba jártam, ahol a 25-ből max. 5-6 rosszabb volt nálam. Én az osztályomba kb. a 3 legjobb tanulóba vagyok, de lehet még azon belül is a legjobb vagyok, pedig nem vagyok egy tanulógép.
2013. nov. 26. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok van ,de jóba lehet lenni velük .

Meg van pár tanár aki egy perc alatt rendreutasítja őket.

2013. dec. 4. 18:45
 5/5 anonim válasza:
Szerintem nincsenek sokan... Az én új osztályomból is csak egy cigány van, de ő nagyon normális. A tavalyiból 3 volt, kettőt kirúgtak (nem jártak be), a 3. meg tök jó fej. Persze vannak neveletlen köcsögök is, de azokat csak a folyosón szoktam látni.
2014. szept. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!