A BGF és a Corvinus?

Figyelt kérdés

Akik ide járnak/jártak, írnátok tapasztalatokat az iskoláról? Szak: Pénzügy-Számvitel

Jogos a Corvinus "istenítése"? Sok helyen ezt olvasom csak...

2013. ápr. 30. 13:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, én a corvinuson vagyok psz-en másodéves és nagyon tetszik mindaz amit tanulok és a közösség a hely is..

ilyen szempontból tehát kicsit elfogult vagyok a corvinussal:)

nem vagyok az a lehúzós típus, de (sajnos) az összes corvinusos lenézi a bgfet, nem is csoda, hogy két éve 260pontokkal jutottak be a leghülyébb gimis osztálytársaim is. Ja igen ez is egy nagy különbség a gimiez képest, hogy itt 1 a 100hoz találsz csak hülye embereket

A bgf-pszfk-n ahol a psz van egyszer voltam, szépnek szép hely, de biztos hogy nem járnék ki a pillangó utcához! annyira vidéken van, már a tyúkokat is hallani:D

A corvinus a fővámon, a duna mellett, a központban.

Valamint munkaerő szempontból dolgozó ismerősök tapasztalatai alapján valóban elfogadottabb a hírneve a corvinusnak, a bgf nagyon erős könyvelőket képez a psz-en úgyhogy aki konkrét könyvelőket keres az inkább bgfest vesz fel, viszont aki magasabb pozícióba az állítom hogy inkább egy bce-st:)

Ha még van kérdésed csak írj:)

2013. jún. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!