Mennyi az esély, hogy megbukjak érettségin?
Magyarból, történelemből ugye muszáj, és nekem még plusz földrajz, angol, német. Magántanuló voltam 2 évig, nem csináltam semmit, nem voltam kb egyszer se iskolában, a vizsgáim sikerültek. Nemrég még nem is terveztem érettségizni, hanem pszichiátriára vonulni. Sikerülthet így? Amúgy abszolút nem érdekelne, de ezen múlik, hogy mehetek-e nyáron külföldre dolgozni.
(Csak mert még nem hallottam, hogy bárki megbukott volna középszintű érettségin, azt mondják, nagyjából lehetetlen, mindenkinek...)
Nézz meg 1-2 régi érettségit (oktatas.hu-n fenn vannak).
A magyar első része szövegértés, tárgyi tudás alig kell, és után a szövegalkotásnál is ha csak rizsázol össze-vissza, a kettes már tuti meglesz. Törit az atlaszból és a forrásból meg lehet írni. A föcit nem ismerem, de szerintem ha addig olvasgatod egy kicsit a könyvet, megbukni csak nem fogsz. A nyelveket meg ha tudod, akkor nagyon könnyű, ha nem, akkor gyakorolj egy kicsit, és hidd el, menni fog, tényleg nehéz megbukni. :)
Nem céljuk a tanároknak
De ha valaki annyira gyengén teljesít
az írásbelin..
Matekból nem kell menned?
(vagy voltál már?)
Mert fent nem említetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!