Melyik gimit válasszam Eötvös/Veres Pálné/Madách/Apáczai?
Figyelt kérdés
vélemények, tanárok, közösség, erősségük2013. ápr. 28. 10:32
12/18 anonim válasza:
Én az Apáczait választottam nagyon erős nagyon jó gimi de abszolút a jövődtől és a tagozattól függ!
13/18 anonim válasza:
Apáczai!!!...a legerősebb, ...és ezt eötvösös tanároktól tudom!!
14/18 anonim válasza:
Az Apáczai régen nagyon jó gimi volt de mostanra nagyon sokat csökkent a tanítási szinvonala. Az Eötvös a legerősebb a felsoroltak közül sok program van és jó a közösség. A Veres Pálné is jó gimnázium, kicsit talán jobb is mint az Apáczai. A Madách kb. egy szinten van az Apáczaival. A felsoroltakon kívül a Trefort is jó gimi, kicsit az Eötvös alatt van, és a közösség valamint a programlehetőségek sem annyira jók, de a tanítási szinvonalk jobb mint az Apáczaiban.
ui.: Tudom hogy késő a válaszom de talán másoknak segíthet.
15/18 anonim válasza:
Eotvos ...:'))) meg csak az elso evemet irtam a suliban es maris felek elballagni:) szeretem..:D
16/18 anonim válasza:
# 14: VPG-vel egyszinten? Nézd már meg az oktv-rangsort. Az Apáczai a második. ÉS nem egyszeri eset, folyamatosan ott tanyáznak. A Fazekas után ők jönnek illetve a Radnóti, tetszik vagy sem, az Eötvös csak ezek után következik. Pláne ha valaki természettudományos érdeklődéssel bír, különösen kémia, abban a Fazekas sem kelhet versenyre az Apáczaival. A középszintű érettségi eredményekből kiindulni azért nem túl releváns, mert az érettségi a legtöbb tárgyból nem szint. Aki például vegyész szeretne lenni és az Apáczaiba megy komplex tagozatra, az tapasztalja, hogy egyetemen első két évben alig hallanak újat, olyan magas szinten oktatnak csak az Apáczaiban. És a többi tárgyból sincs szégyenkeznivalójuk, különösen nem az Eötvöshöz képest.
17/18 anonim válasza:
És ezzel nem azt mondom, hogy az Eötvös rossz suli, de éppen hogy nem erősebb az Apáczainál, hanem gyengébb valamelyest tőle. Nem sokkal összességében, de gyengébb. A VPG pedig sehol nincs egy Apáczaihoz képest, kivéve talán a humán tárgyakat.
18/18 rubikon02 válasza:
Apáczai!Ha természettudományokkal szeretnél foglalkozni, akkor mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!