Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények az ÁVF-ről? Milyen...

Vélemények az ÁVF-ről? Milyen iskola? Mennyire könnyű bekerülni, bent maradni? Gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás szak érdekelne. Mennyire nehéz a matek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Én az ÁVF-re járok. Harmadéves vagyok a gazd és men szakon, most már kontrolling szakirányon.

Amikor én jelentkeztem az államis helyekre,akkor volt 400 pont körül a ponthatár. Hogy most mennyire lesz könnyű vagy nehéz bekerülni nem tudom.

A suli maga jó, jó nevű tanárok tanítanak, pl a corvinusról is sok tanár jár át.

A GM szak szerintem egyáltalán nem nehéz. A matek sem volt durva. Igaz mi jártunk külön tanárhoz, aki felkészített minket a vizsgákra, de elsőre megcsinálhatóak a vizsgák-s ez alatt az összes vizsgát értem matekokkal együtt.

Amúgy GM szakon három féléven át portfóliókat kell írni. Ez három külön tantárgyból lesz, és három külön porfóliót jelent.A portfólió elkészítésének feltétele egy gyakorlati hely, mert kapod a feladatokat, amiket ott kell majd megoldanod, s azt leírnod, s végül egy mappába összegyűjtve leadnod, amit értékelnek.

Ez jó, mert ez a gyakorlati hely végül lehet a rendes gyakorlati helyed is, ami a diplomához kell.

Nem tudom levelezőre akarsz e menni vagy nappalira. Ha levelezőre, a portfóliók miatt akkor se aggódj. Abszolút tekintettel vannak a dolgozó tanulókra,portfóliók tekintetében is.

A nemzetközi gazdálkodási szak a GM és a nemzetközi tanulmányok szak kombinációja. Tavaly indult először.

2013. ápr. 28. 08:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Nappali tagozatot jelöltem meg, remélem sikerülni fog a felvételim:)
2013. ápr. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!