Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Menjek gólyatáborba?

Menjek gólyatáborba?

Figyelt kérdés
Nagyon félek,nem fogok senkit se ismerni.Nincs túl sok önbizalmam.Hogyan küzdjem le?egyébként gimibe megyek.
2013. ápr. 24. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj! Sokan nem fognak senkit sem ismerni, több önbizalmat!:) (ezt pont én mondom, akinek egy morzsányi sincs?) Ha nem mész, csak rosszabb lesz, mert ők már megismerik egymást nélküled, lesz külön témájuk, amibe nem tudsz beleszólni és elkülönülnek. Az ilyen gólyatáborok pont arra jók, hogy összerázódjon a csapat. Sajnos nekünk nem volt, de szecskáztatós feladatok igen, és az is összekovácsolt minket. Hajrá, uccu neki, mindent bele,jól fogod érezni magad és tutisicher,hogy találsz néhány barátot:) Hogy küzdd le? Nézz ki úgy, hogy magadnak tetszél, beszélj a társaiddal és merj mosolyogni, a fura "próbáknál" se vond ki magad. A félelmeket csak úgy lehet legyőzni, ha szembenézünk velük.Szerintem jól fog elsülni a dolog.
2013. ápr. 24. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy menj! :) Pont azért mész, mert nem ismersz senkit. Képzeld el mennyivel jobb lesz majd első sulis napon ismert arcok közé menni. Legyél bátrabb!
2013. ápr. 24. 17:36
 3/5 anonim válasza:
Menj! Én se ismertem senkit, szivatások is voltak, és mégis az volt az egyik legjobb tábor amiben voltam. Csak akkor hagyd ki, ha nagyon hírhedtek az ottani szivatások, de különben mindenképp menj!! Lesz kinek köszönni az első tanítási nap!:D
2013. máj. 1. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi :) meghoztad a kedvem
2013. máj. 1. 19:53
 5/5 anonim válasza:
Örülök neki, hajrá!:D (utolsó)
2013. máj. 2. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!