Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kiiratkozás egyetemről?

Kiiratkozás egyetemről?

Figyelt kérdés
Hali, tavaly szeptemberben kezdtem a sulit államilag támogatott SZE gépészmérnöki szakon, mind a 2 félévem aktív volt. Rájöttem , hogy ez nem nekem való így szeretnék kiiratkozni. A 30 kreditem se lesz meg évvégéig szóval mindenképp kirúgnának. Kérdés melyikkel járok jobban? Ha még most kiiratkozok vagy ha megvárom évvégét, hogy kirúgjanak. Mind a 2 esetben vissza kell fizetnem egy félévnyi tandíjat vagy csak ha kirúgnak? Ilyenkor a családi pótlékot vissza kell fizetni?

2013. ápr. 24. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
nem kell visszafizetni semmit. Es tokmindegy h kirugtak vagy otthagytad.
2013. ápr. 24. 12:54
 2/8 A kérdező kommentje:
De most van ez az új hallgatói szerződés amit mi aláírtunk szeptemberbe beiratkozáskor, és ha jól olvastam abba az szerepel, hogy az összes eltöltött félév felét vissza kell fizetni.
2013. ápr. 24. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Átraknak "fizetősre"
2013. ápr. 24. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért legalább zárd le a folyó féléved

(Nem fognak kitenni) Ha nem buktál,nem raknak ki

2013. ápr. 24. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Biztos hogy kirúgnak,hiszen nem lesz meg évvégéig a 30 kreditem, az pedig benne van a szerződésembe, hogy ha első év végéig nincs 30 kreditem akkor megszüntetik a hallgatói jogviszonyt. Az nincs benn hogy fizetősre raknak, vagy hasonló.
2013. ápr. 24. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:

De miért nem lesz meg a harminc kredited?

(Ha tudtad, hogy annyi fog kelleni)

2013. ápr. 26. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Talán az a legjobb ha a Tanulmányi Osztályon

valakit megkérdezel, hogy hogy van ez a visszafizetés

(Meddig mennyit)-

2013. ápr. 26. 22:46
 8/8 anonim válasza:
A kérdezőhöz,sikerült kiiratkozni,illetve ha igen kellett fizetned?
2014. márc. 4. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!