Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha átsorolnak önköltségesre,...

Ha átsorolnak önköltségesre, akkor utána hogyan lehet váltani államilag támogatott szakra?

Figyelt kérdés

Röviden: BME-n első éves vagyok és most a legújabb szabályozás után nem rúgják ki az embert, ha nincs meg a 30 kredit, második félév végén, hanem átlag szerint sorolják át önköltségesbe. Ezt én nem engedhetem meg magamnak, hitelt pedig nem veszek fel.

Ha ez megtörténne, akkor át lehetne menni más egyetemre államilag támogatott formában? Ezt csak "rendes" felvételivel lehet?(Akkor már csúsztam egy évet) Ahogy néztem, pótfelvin csak fizetős szakok vannak.

2013. ápr. 24. 00:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!