Kalukaa kérdése:
A Madách Imre Gimnáziumban hány jegyet lehet rontani, hogy a beiratkozáson ne küldjenek el? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Félévkor 3db 4-esem volt, és felvettek a Madáchba. Valahol azt olvastam, hogy itt megszabják, hogy hány jegyet lehet rontani évvégén. Ez mit jelent? És akkor itt hányat lehet rontani? Segítsetek kérlek :(2013. ápr. 23. 09:42
1/9 anonim válasza:
Felvételnél a 7. év végit, és a 8. fél évet nézik.
Ha felvagy véve akkor már a kutyát nem fogja érdekelni milyen jegyed van év végén, megnézni megfogják de már nem dönthetnek arról, és így az utolsó pillanatba már nem küldhetnek el mert hova máshova vennének fel. Ez egy baromság amit hallottál, ez baromira nem így van.
2/9 anonim válasza:
Én is idén felvételiztem, és hasonló dolgokat hallottam. Ha jól tudom nem szabad sokat rontani, szerintem ha lerontanál még kettő darab tantárgyat se lenne semmi probléma. A lényeg, hogy ne lustulj el. Most mindenki örül, hogy megszabadult a felvételivel / szóbelikkel járó problémáktól, de a jövő tanévtől újra tanulni kell.
Teljesítsd a lehető legjobbat, és nem lesz semmi gond! :)
3/9 anonim válasza:
szia! én is madáchos leszek.te haladó németes ha jól láttam? :D
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Csak mert valahol azt írták, hogy 2-t lehet rontani én meg kb 3-at fogok és eléggé beparáztam. Igen Madáchos leszek, haladó németes :)) Jaj, köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 23. 15:53
5/9 anonim válasza:
Nem minden suli alkalmazza ezt. Van ahol az átlag 1 egész vagy annál nagyobb romlása esetén veszti el a diák a felvételt. Ez az általános. A Madách honlapján nem lehet ilyesmiről olvasni.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja, de akkor ez az átlagra vonatkozik, értem :)
2013. ápr. 24. 18:51
7/9 anonim válasza:
Jaj de jó! Én is Madách haladó német NYEK-re megyek, nem tudjátok, hogy melyik másik csoporttal leszünk egy osztályba?
8/9 anonim válasza:
mármint a kezdő angol-haladó németre gondoltam...
9/9 anonim válasza:
hát elvileg haladó angolos csoporttal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!