Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire számít egy állásinter...

Mennyire számít egy állásinterjúnál, ha részt vettem egy OTDK versenyen? Díjazzák, vagy nincs túl sok jelentősége?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos! Nem csak a minimumra hajtottál, hanem plusz érdeklődésed is van. (minden ilyen fontos- 1 konkrét pl: valakit azért vettek fel egy nagyon jó céghez informatikusnak, mert beírta: zenekarban játszik, hegedül. Az interjúnál is társalogtak hosszasan róla. )
2013. ápr. 23. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én is részt vettem OTDKn idén :) szerintem számít, mert azt jelenti hogy egy bizonyos területen jobb vagy mint az átlag, nagyobb az érdeklődésed. azért akik OTDK-n megfordulnak, belőlük lehetnek később a kutatók, az egyetemi tanulmányok alatt elért eredmények mindenképp nagy dolgok.
2013. ápr. 23. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
18%
Pont lesz*ják. A munkáltatók nagy része azt sem tudja mi az, max ha megemlíted bólogatnak, de semmivel sem vagy előrébb. Ha azt mondod, hogy szereted a focit, és a főnök focimániás, sokkal többre mész, vagy valami hasonló, amit ki tudsz deríteni a munkáltatóról. Tapasztalat.
2013. ápr. 30. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ hol akarsz vele elhelyezkedni. Ha egyetemi körökön belül, akkor nyilván hatalmas hangsúlyt fognak erre feletetni, de ha pl elmész egy multihoz, ott magasról fognak rá tenni.
2015. jan. 25. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!