Szerintetek melyik lenne a helyes döntés? Többi lent.
Most egy magyar-történelem szakos osztályba járok egy gimnáziumban,eredetileg nem ezt a szakot jelöltem,hanem egy nyelvit,de sajnos arra nem lett meg az elegendő jelentkező.Már év elején eldöntöttem,hogy én bizony megtanulok úgy németül,hogy átkerülhessek egy másik osztályba.Aztán jött a bonyodalom,kiderült,hogy a szüleim nem is szeretnék,hogy osztályt váltsak,illetve az egyik tanáromat nagyon megszerettem,viszont ő abban a csoportban ő nem tanít,ahova mennék.Most már teljesen bizonytalan vagyok a döntésben,ki ezt mondja,ki azt.Szerintetek?
9.es vagyok.
Köszönöm a segítséget:)
Köszönöm a válaszokat:)
Nem az órákon tanulok németül,hanem külön járok tanárhoz,illetve minden szabadidőmben nyelvet tanulok.Ott heti 7.5 nyelvórám lenni,itt pedig helyette verset elemzek...
De egyáltalán átvennének másik osztályba?
Mármint van ott neked hely?
Nem kell "különbözetit" sem tenned?
Viszont ha tanulsz sulin kívül is nyelvet,
miért fontos, hogy nyelvis osztályba járj?
Nem értem az egészet
Igen, átvennének viszont különbözetit kéne tennem.
Az rendben,hogy tanulok sulin kívül is nyelvet,de heti 4000 forint elmegy rá.....ha a suliban tanulnám ingyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!