Logisztikai ügyintéző vagy pénzügyi-számviteli ügyintéző?
Logisztikai ügyintézővel tényleg csak raktárban targoncázhatok minimálbérért? Érdekelne a logisztika de ha csak ilyen munkát kapnék vele akkor nem..
Pénzügyi-számviteli ügyintézővel elhelyezkedési lehetőség?Fizetés?
Még annyi hogy matekból nem vagyok jó (logaritmus,sinus,cosinus,függvények ilyenekkel nem szeretnék foglalkozni..) viszont van logikai érzékem,nyelveket könnyen tanulok és szeretem is őket.
Igazából más szak nem jutott eszembe, matekból ugye nem vagyok jó, "nehéz" fizikai munka nem nekem való,vendéglátóipart gyűlölöm (dolgoztam benne),a "csajos" szakmák sem érdekelnek (műkörmös,kozmetikus), emberekkel se szeretek nagyon foglalkozni (telefonálás szinten még oké)...tudom nehéz eset vagyok,a lényeg hogy lehetőleg egyedül egy irodában,vagy nem annyira közvetlenül körülvéve emberekkel,nehéz fizikai munkától mentes,viszonylag jó fizus (pl. nettó 120-150) munkát szeretnék.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!