Egy évben átlag hány kreditet lehet megszerezni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 22:18
1/7 anonim válasza:
Tőled függ. Nálunk egy félévben 27-et kötelező
2/7 A kérdező kommentje:
És az melyik egyetem?
2009. szept. 23. 22:24
3/7 anonim válasza:
ez nem egyetemtől függ, hanem a karjáról ill. szaktól. károli japán szak amúgy
4/7 anonim válasza:
nálunk (BME) évente 30at kötelező, onnantól van kirúgás. amúgy az átlag 60 kr/év. de van, h. többet vesz fel az ember, van, h. kevesebbet.
5/7 anonim válasza:
bme: 60kredit/év :D:D persze, annak, aki minden tárgyat teljesít... nekem idén ez 56 kredit/ év volt, vegyészmérnökin, és hidd el, ezzel jócskán felülmúltam az átlagot! rengeteg olyan volt, aki a 30 kredit minimum követelményt is alig tudta összekaparni 2 félév alatt :S
6/7 anonim válasza:
:) najó, akkor hogy mondjam... abból a szempontból átlag, hogy aki nem bukik, hanem mindig minden tárgyat megcsinál, annak félévente kb 30 kreditnyi tárgy az ajánlott. ettől el lehet térni, meg tudom, hogy sok nehéz szak van, ahol nem ez az átlag, de erről nem hoznak ki statisztikákat. nem tudom jobban leírni, de érted, mire gondolok. :)
7/7 anonim válasza:
értem én, nem én vagyok a kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!