Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok mondani jó puskázási...

Tudnátok mondani jó puskázási módszereket? Én pl. tolltartóban, pulóver zsebben vagy esetleg tenyérre-ujjra írást ismerem, ezeken kívül tudtok? Jó lenne olyan ami használható és hatékony!

Figyelt kérdés

2013. ápr. 15. 11:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%

No de kérlek:D

Én előző félévben egy 800 oldalas könyvet vágtam be, tömény informatika.

Szóval gondolom a 100 oldal sem lehetetlen.

2013. ápr. 15. 21:17
 12/34 A kérdező kommentje:

1 nap alatt eléggé lehetetlen, főelg úgy ha nem is érdekel a téma. :D

De köszi a semmit skacok! Holnap írhatom a ZH-t... :D

2013. ápr. 15. 21:39
 13/34 anonim ***** válasza:
38%
Ja hogy már egyetemista vagy? Akkor ez így külön szégyen számodra!
2013. ápr. 15. 21:41
 14/34 anonim ***** válasza:
42%

Még olyan lehetséges, hogy nadrágszárba

(vagy zokniba) kis cetli papírkákat beledugsz

Vagy olyan inget veszel föl, amin van legalább egy

(külső) zseb és akkor oda betezsed a céduláid

2013. ápr. 15. 23:37
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

Ha azzal "kezdted" volna,

hogy felsőoktatásban vagy..

(honnan tudtuk volna) Azért "sok sikert"

a zárthelyihez

2013. ápr. 15. 23:38
 16/34 anonim ***** válasza:
42%

Legjobb a "zsebes" inges megoldás

(Bár onnan hogy akarnád kihuzogatni)

2013. ápr. 15. 23:40
 17/34 Antimod ***** válasza:
47%
Középiskolában egyébként úgy oldottam meg, hogy hosszú ingeket vettem fel, amelyeket nem tűrtem a nadrágba. Kis cetliket készítettem, ráerősítettem kulcskarikára, azt pedig belefűztem az övtartóba (a pontos nevét ennek nem tudom, nyilván sejtitek, mire gondolok). A lényeg: ha felálltam, automatikusan fedetté vált a puska, míg ülve fel lehetett hajtani az inget, és minden az ölemben volt. Ha ügyes az ember, így még zsebkipakolást is vállalhat, ha gáz van.
2013. ápr. 16. 08:42
 18/34 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon mókás, hogy lusta vagy tanulni, csalni akarsz és még te vagy felháborodva, amikor valaki ezt szóvá teszi.

Ha ennyire utálsz tanulni, akkor miért nem mentél fősuli helyett dolgozni? Ja, mert akkor korán kell kelni, meg minden nap be kell menni és a főnöködet sem ugathatod le büntetlenül?

Mellékesen biztosan nem egy nappal a zh előtt mondták meg, hogy 100 oldalt meg kell tanulni. ha lusta voltál eddig vele foglalkozni, akkor tanulj a saját károdból és legközelebb ne hagyd az utolsó pillanatra a tanulnivalót.

Édesem! Neked az a munkád, hogy tanulj. Ha erre nem vagy képes, akkor nem kell suliba járni. Ilyen eszerű az egész.

2013. ápr. 16. 12:38
 19/34 A kérdező kommentje:

Miért a tényeken mit változtat hogy egyetem vagy középsuli? Középiskolában is, és egyetemen is úgy lehet puskázni, a bevállt módszerek mindenhol jók... A tantárgy dettó... Nem mindegy miből? Minden tantárgyból ugyan úgy kell, kivéve ha van atlasz vagy feladatgyűjtemény, de ez minimális különbség. Szinte úgy érzem magam itt, mint ha anyámtól kértem volna segítséget...

Miért lenne szégyen? Majd ha eljutsz egyetemig (ha eljutsz), akkor majd megtudod miért kértem segítséget... Ahogy azt is, hogy az egyetemistáknak milyen az életük... Sokan azt hiszitek egyetemre csak stréberek járnak, hát sajnos csalódnotok kell, több a link alak mint középsuliban... :)

De azt hiszem nem az volt a kérdés hogy jó-e a puskázás vagy sem... Értő olvasás sok embernél 1-es... Úgy beszéltek kis ártatlan szüzek mint aki egyszer se puskázott, vagy lesett a másikról, azaz csalt... A többieknek aki segített, annak köszönöm szépen a segítséget!

2013. ápr. 16. 14:02
 20/34 anonim ***** válasza:
29%

Lehet nagyon nagylegénynek érezni magadat, mert egyetemre jársz, de hidd el, ez nem akkora teljesítmény egy olyan rendszerben, ahol aki nem bukik meg érettségin, az bekerül valamelyik felsőoktatási intézménybe.

És képzeld, van diplomám. És úgy szereztem meg, hogy nem puskáztam se zh-n, se vizsgán. Sőt, most munka mellett másoddiplomás képzésre is járok. tehát tudom mi a felsőoktatás, tudom mi a tanulás.

Ha szerinted az a stréber, aki nem csalással akar előrébb jutni, akkor ezzel a saját szegénységi bizonyítványodat írod alá. Lehet, hogy a te köreidben az a menő, aki alig munkával, ellenben sok csalással ér el dolgokat, de körülöttem az ilyen embereket nem nézik túl sokra. De végül is mindenki maga tudja, hogy milyen értékrend szerint akar élni.

2013. ápr. 16. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!